Opozičný poslanec: Ministra zdravotníctva treba odvolať. Je to bezcitný automat
07 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec NRSR Tomáš Taraba, predseda strany Život sa ostro vyjadril k ministrovi zdravotníctva generálovi Lengvarskému. Aj v súvislosti s jeho návratom z exotickej dovolenky, kým zdravotníci pracujú nad vlastné sily a majú zakázané brať si dovolenky. Jeho vyjadrenie na sociálnej sieti s titulkom Slamenný generál uverejňujeme v plnom znení.

„Neexistuje štát vo svete, kde generál je ministrom zdravotníctva. Niekedy sa to dialo v krajinách tretieho sveta po vojenskom puči.

Ak sa to stane v krajine EÚ, tak je to pravdepodobne len z dvoch možných dôvodov:

a) žiaden príčetný lekár, ktorému záleží na zdravotníctve a svojom odbornom mene nechce mať nič do činenia s touto vládou, takže jednoducho nikoho nenašli,

b) pánovi generálovi ako šéfovi nemocnice z Ružomberka, kde ošetrovali generála Lučanského potom, čo sa pošmykol na papuči a zatlačil si oko do mozgu, musela byť Čaputovej vláda za niečo veľmi zaviazaná.

Bezcitný automat

Dosť za to, že generál Lengvarský sa doposiaľ tváril ako bezcitný automat. Chcel dať očkovať 5-ročné deti, aj keď to ani jeho Pfizer, o ktorom verejne hovorí, že robí len to, čo mu povie, neodporúčal. Potom cez Hegera presadil núdzový stav, aby žiaden lekár nemohol mať dovolenku, pretože je málo lekárov a zdravotných sestier. Je ich málo, lebo počas Čaputovej vlády ich opustilo zdravotníctvo 3500. Nestíhajú a sú vyčerpaní. Oni to neriešia novým náborom, ale núdzovým stavom.

V čase, kedy títo Lengvarského nevoľníci robili celé sviatky, on išiel tancovať na pláž do Ománu. Tackal na Rytmusa v teplúčku. Išiel do krajiny, z ktorej sa šíri Omikron. Včera priletel. Zmizol bočným vchodom pred novinármi. Hovorí sa, že ako gáfor.

Sám o sebe hovorí, že desiatky rokov nepoužíva mozog, len plní príkazy. To, že má zmiznúť pred novinármi, určite nemá z vlastnej hlavy. Museli mu to poradiť.

Je verejným tajomstvom, že Čaputová mala pri vzniku tejto vlády dve požiadavky: Lengvarského a Kolíkovú. Boja sa, že tak ako sám na seba povedal, že robí, čo mu povie Pfizer, povie ešte viac. Preto tohto slamenného generála, čo sa bojí médií a vlastných lekárov nechá zamknutých v nemociach, kým on tancuje na pláži, treba odvolať.“

Ústavný súd sa vyjadril: Mikasove vyhlášky sú neplatné. Mainstream účelovo mlčí!
Krátko pred silvestrovskou polnocou Ústavný súd (ÚS) vydal rozhodnutie k podnetu ochrankyne práv k súladu zákona o ochrane verejného zdravia s ústavou. Väčšina novín a médii prevzala agentúrnu informáciu s krátkym komentárom o zrušení možnosti... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.