Opozičný poslanec: Upozornili sme na škandál, Kyseľ odstupuje!
05 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Aké je pokračovanie v kauze zneužitých dotácií štátnym tajomníkom z OĽaNO?

 
Odstúpenie "vinníka". Na sklonku minulého roka poslanec Smeru SD upozornil na neprimerané dotácie na chov prasiat, tu je dohra.

"Len pred pár dňami sme poukázali na pofidérne dotácie na ošípané pre firmu, v ktorej donedávna figuroval štátny tajomník na agrorezorte Milan Kyseľ." Upozorňuje vo svojom statuse poslanec Takáč: "Jeho exfirme a aj firme jeho kolegyne sa po kritike a úspešnom zosadení ministra Mičovského polepšilo. Kyseľ sa dokonca dostal s novým vedením rezortu priamo na post štátneho tajomníka a jeho 6 ošípaných dostalo štedrú dotáciu. Štedro obstála aj jeho niekdajšia kokegyňa."

Kyseľ odstúpil, uvidíme, čo spravia s ministerskými dotáciami.

Poslanec Takáč neverí, "že by sme sa tejto “politickej kultúry” dočkali, keby sme ako opozícia nerobili prácu strážnych psov a na prešľapy neupozornili." Nejakú dohru však kauza mať určite bude. Ak totiž M. Kyseľ nevráti dotáciu, trestné oznámenie na jeho osobu už avizoval aj starosta Dvorov nad Žitavou, B. Becík.

Emeritný sudca - podpis dohody bez referenda je trestný!
Nakoľko je táto téma veľmi závažná, vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina vám prinášame v plnom znení, bez úprav. Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.