Tipujte, ako dlho potrvá zahrať do autu trestné oznámenie na politika OĽaNO
04 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Len pred ani nie polhodinou to oznámil na svojej stránke na sociálnej sieti s tým, že štátny tajomník Kyseľ síce odstúpil, ale tým sa to nesmie skončiť.

"SVINSKÉ PREŠĽAPY VLÁDY - KYSEĽ ODSTUPUJE, TO ALE NESTAČÍ Ak nevráti neprávom si priklepnutú štedrú podporu na svojich 6kusov svíň, ako aj štedré podpory na ošípané pre "svojich ľudí" – tak podávam TRESNÉ OZNÁMENIE! Financie na podporu chovu ošípaných musia dostať farmy a chovy, ktoré skutočne dvíhajú potravinovú sebestačnosť v našej krajine, ako aj vytvárajú pracovné pozície pre ľudí žijúcich na vidieku."

Štátny tajomník Min. pôdohospodárstva M. Kyseľ pod tlakom ponúkol ministrovi svoju demisiu
Štátny tajomník Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Milan Kyseľ ponúkol svoju funkciu ministrovi Samuelovi Vlčanovi (nominant OĽANO). Urobil tak v reakcii na "mediálny lynč" posledných dní. Informoval o tom komunikačný odbor... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.