Prezidentka pobavila vtipným videom: Zasmejte sa spolu so mnou, odkazuje
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Pozrite si vtipné momenty z natáčaní a zasmejte sa spolu so mnou. Takto oslovila v závere roku 2021 Slovákov prezidentka Zuzana Čaputová a prekvapila zostrihom vtipných momentov z natáčaní v Prezidentskom paláci.

Zábavné momenty z natáčania

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa rozlúčila s rokom 2021 vtipným videom, ktoré zachytáva zábavné momenty z natáčania v Prezidentskom paláci. Svojim sledovateľom ukázala zostrih najlepších brebtov a vtipných situácií počas nahrávania svojich príhovorov a pozdravov, píše portál 1pluska.sk.

"Odchádzajúci rok bol pre nás všetkých náročný a hlavne k jeho záveru sme nemali veľa možností osobne sa stretnúť. Počas pandémie, keď sa nedalo chodiť medzi ľudí, som však natáčala videá a pozdravy vám aj na rôzne podujatia, ktoré som podporila. Nie vždy všetko vychádza na prvý krát a o tom je aj toto video. Všetci sme len ľudia a robíme občas aj chyby," napísala k videu prezidentka. 

Keď politik napľuje občanovi do tváre a ešte mu za to vynadá
"Ak chceš spoznať charakter človeka, daj mu moc!", cituje v statuse na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková Abrahama Lincolna. "Existuje pravidlo, podľa ktorého spoznáte človeka. Nielen to vyššie uvedené. Stačí, keď si jeho konanie porovnáte... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

"Pozrite si vtipné momenty z natáčaní a zasmejte sa spolu so mnou. Ďakujem vám za vašu podporu po celý rok. Nesmierne si to vážim," odkázala Čaputová svojim sledovateľom. 

Odkaz na video nájdete TU.

Aj prezidentka je len človek

Video prezidentky potešilo aj jej priaznivcov na sociálnej sieti. "Krásny dôkaz toho, že aj napriek Vašej výnimočnosti, ste tiež "len" Človek ," pripísal k videu prezidentky jeden z komentujúcich. 

"Vy sa aj pomýliť viete s neskutočnou gráciou," hovorí ďalší. "I prezident je jen člověk a prereky jsou normální, jste skvělá, krásná a ještě chytrá. Jste ozdobou každého střetnutí, velmi krásně se oblékáte," napísala fanúšička z Česka.

Europoslanec upozorňuje: Vyšetrovanie Lučanského smrti je spochybňované!
Vyšetrovanie smrti generála Lučanského sa mnohým nepáči! Upozornil na to vo svojom statuse na sociálnej sieti splnomocnený zástupca rodiny Lučanských. Trauma polarizujúca spoločnosť "Smrť prezidenta Policajného zboru SR nie je bežná udalosť ani z... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.