Europoslanec upozorňuje: Vyšetrovanie Lučanského smrti je spochybňované!
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Vyšetrovanie smrti generála Lučanského sa mnohým nepáči! Upozornil na to vo svojom statuse na sociálnej sieti splnomocnený zástupca rodiny Lučanských.

Trauma polarizujúca spoločnosť

"Smrť prezidenta Policajného zboru SR nie je bežná udalosť ani z hľadiska vnútroštátneho ani z hľadiska medzinárodného," myslí si europoslanec a splnomocnený zástupca poškodených Miroslav Radačovský.

Podľa neho je určitou traumou polarizujúcou spoločnosť. Preto hovorí, že by mal mať každý rozumne uvažujúci človek záujem na tom, aby sa objektívne a zákonným spôsobom vyšetrila a urobil korektný záver.

"Mala by mať na tom záujem vláda, opozícia, polícia, Zbor väzenskej a justičnej stráže, jednoducho všetci rozumne a demokraticky zmýšľajúci," upozorňuje vo svojom statuse.

Predpoveď Baby Vangy na rok 2022: Prídu mimozemšťania! My ich tu máme už od roku 2020
Slovensko ako prvé na svete zaznamenalo prítomnosť mimozemšťanov! Slepá Bulharka, ktorá je u našich čitateľov veľmi obľúbená, predpovedala na rok 2022 príchod mimozemšťanov na našu planétu. My ich tu však máme už skoro dva roky! Jasnovidka Vanga... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Vyšetrovanie je spochybňované

"Je preto pre mňa nepochopiteľné, že niektoré subjekty spochybňujú vyšetrovanie, ba vyšetrovanie sa im akosi nepáči. Najväčším nepochopením je pre mňa však aj to, že sa niekomu nepáči, že vo veci koná aj splnomocnený zástupca poškodených," opisuje udalosti, ku ktorým bežný človek nemá prístup.

Toto už podľa Radačovského hraničí so snahou nedemokratického myslenia, v rozpore s uznávanými právnymi princípmi celého civilizovaného sveta.

Dúfajme, že takto uvažujú len úbohí jedinci

Europoslanec sa domnieva, že niekto by bol asi najradšej, aby sa z vyšetrovania, súdnych a iných konaní vylúčili právni zástupcovia, advokáti, zástupcovia poškodených.

"Verím však, že takto uvažujú len úbohí jedinci. Ale aj takíto medzi nami žijú a ich vyjadrenia a názory sú príkladom toho, ako si demokraciu a právny štát po svojom predstavujú," uzavrel europoslanec.

Hrozí vám doživotie! Varuje opozičný poslanec ministrov a prezidentku
Ministri Naď s Korčokom páchajú vlastizradu! Presne za takýto zločin považuje podpísanie obrannej dohody s USA opozičný poslanec. "Americké základne na Slovensku sú pošliapaním národnej suverenity a otvorenou okupáciou nášho územia cudzími... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.