Keď politik napľuje občanovi do tváre a ešte mu za to vynadá
01 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Ak chceš spoznať charakter človeka, daj mu moc!", cituje v statuse na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková Abrahama Lincolna. "Existuje pravidlo, podľa ktorého spoznáte človeka. Nielen to vyššie uvedené. Stačí, keď si jeho konanie porovnáte v situácii veľmi podobnej tej, ktorú sám kritizoval, ale ak sa v nej ocitne on, správa sa tak ako ten, koho kritizoval."

"Robert Fico v roku 2018 predčasné voľby nepodporil. Dnes ich svojimi aktivitami chce vyvolať. V roku 2018 vykrikoval Juraj Šeliga, že je nutné vypísať predčasné voľby." Uvádza právnička čitateľa do kontextu.

Šeliga iba vykrikoval a - podviedol všetkých

"Rozdiel v oboch pánoch je veľký, avšak podstatný je v tom, že pán dnes už poslanec Šeliga v roku 2018 iba vykrikoval, kým v roku 2021 už expremiér Robert Fico zorganizoval kampaň na zber podpisov na vyvolanie referenda na vypísanie predčasných volieb. V roku 2018, teda v časoch vykrikovania Šeligu, bol prezidentom SR Andrej Kiska. Ten aj prijal v prezidentskom paláci pána Šeligu ako aktivistu. Otázka hodná Hamleta: vyhlásil či nevyhlásil by Andrej Kiska referendum na vypísanie predčasných volieb, ak by sa pán Šeliga viac snažil pracovať a menej vykrikovať a potrebné podpisy by zozbieral?" Pýta sa Judita laššáková.

Štát je v rozklade

"Pán poslanec Šeliga sa dnes tvári, že kritizuje Fica za rok 2018 a porovnáva so súčasnosťou. Situácia je však iná. Štát je v rozklade, základné pravidlá materiálneho právneho štátu sa nedodržiavajú a jediný, kto týmto stavom trpí a ešte len poriadne trpieť bude, je občan."

Šeliga napľul do očí občanovi

"Pán Šeliga jasne svojimi vyhláseniami napľul do očí občanovi, nie Robertovi Ficovi. Jedinú šancu má občan iba vtedy, ak sa voči Šeligovi a jemu podobným indivíduám zachová v budúcnosti tak, ako oni voči občanovi dnes. Pri budúcich voľbách, pán Šeliga, urobíme presne to, čo vy robíte teraz s nami: zabudneme na vás a vy zmiznete z politickej scény!" Sľubuje na sociálnej sieti za mnohých Judita Laššáková.

Slovensko sa nesmie odovzdať armáde USA (video)
Na sociálnej sieti kategoricky odmietol návrh dohody medzi Slovenskou repubikou a USA "o obrannej spolupráci" ďalší z mimoparlamentných politikov, Pavol Slota. Pýta sa zároveň, "či sa bude história opakovať". "Zločinní politici sa nás snažia... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

______________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.