Ministrovi zdravotníctva doručili hodinovú výpoveď. Pozrite sa, kto a ako
31 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Okamžitú výpoveď zo zamestnania doručili dnes ministrovi Lengvarskému, nominantovi OĽaNO, členovia vedenia strany SMER - SD Ľuboš Blaha a Erik Kaliňák. Tvrdia, že je od občanov Slovenska.

"Je neprijateľné, aby minister zdravotníctva na jednej strane trval na núdzovom stave, ktorý zásadným spôsobom obmedzuje tak zdravotníkov, ako aj bežných občanov, a na druhej strane išiel počas núdzového stavu na luxusnú exotickú dovolenku akoby sa ani nechumelilo, vysvetľuje Erik Kaliňák dôvody hodinovej výpovede, ktorú dnes doručili ministrovi Lengvarskému.

Ľudia so slzami v očiach prosili, aby sme vyhnali gaunerov, opísal poslanec za Smer stretnutie pri hrobe Lučanského
"Stovky ľudí, stovky sviečok, slzy v očiach...," týmito slovami opísal poslanec Ľuboš Blaha (SMER - SD) stretnutie ľudí pri spomienke na generála Milana Lučanského. Zišli sa na mieste, kde opočíva, na Národnom cintoríne v Martine. Blaha tiež... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Slovensko sa zmieta v chaotických opatreniach

Členovia strany SMER - SD sú presvedčení, že Slovensko sa dnes nezmieta len Covidom, ale hlavne chaotickými opatreniami a protichodnými vyhláseniami jednotlivých predstaviteľov vlády. A vinníkom je podľa nich jednoznačnenajslabšia premiérska dvojica Heger-Matovič, ktorá stojí na čele vlády a nedokáže odvolať ani len vlastného nominanta, ktorý podľa nich zásadným spôsobom porušil pracovnú disciplínu. 

Kaliňák a Blaha odkazujú, že to vzali do vlastných rúk a pánovi Lengvarskému nechali na ministerstve výpoveď od občanov SR, ktorá si ho tam počká po návrate z exotickej dovolenky.

Predseda strany Život - NS sa nestačí diviť, keď číta o stretnutí šéfa Hlasu - SD a prezidentky
Tomáš Taraba, predseda strany ŽIVOT - NS sa čuduje vyjadreniam predsedu strany Hlas - SD, Petra Pellegriniho, ktorý podľa neho výrazne atakoval opozíciu. Poslanec je presvedčený, že na poslednom tajnom stretnutí prezidentky Zuzany Čaputovej a Petra... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.