Čo nám prinesie rok 2022? - Peruánski šamani možno poznajú odpoveď (VIDEO)
01 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Na hore pri hlavnom meste Lima peruánski šamani vykonávajú sériu rituálov, aby predpovedali budúci rok a želali ľuďom šťastie.

Čo bude s koronavírusom?

Šaman Walter Alarcón vysvetľuje:

„Koronavírus zostane medzi nami, je súčasťou rodiny. Bude trochu miernejší, ale bude žiť medzi nami. Postupne to zmizne."

Predpovede šamanov sa týkajú širokej škály problémov. Jedným z nich je možný konflikt na hraniciach medzi Ruskom a Ukrajinou.

Napadne Rusko Ukrajinu?

Rusko nenapadne Ukrajinu. Šamani dúfajú, že vďaka ich rituálom napätie opadne, hovorí Félix Roldán.

"Rusi chcú vniknúť na územie Ukrajiny, ale to sa nestane. Preto sme tu my, šamani, aby nedošlo k vojne a fyzickým útokom."

Mágia šamanov

Šamanské praktiky ako jasnovidectvo, čarodejníctvo a liečiteľská mágia sú v Južnej Amerike veľmi rozšírené a pevne zakorenené v spoločnosti. Či sa tieto predpovede naplnia, ukáže až budúcnosť, píše de.euronews.com.

(Medzititulky red. HD.)

Merkelová, Orbán, sopka, vírus: TOTO boli najpopulárnejšie príspevky, ktoré ovládli sociálne siete v roku 2021 (VIDEÁ)
Prehľad príspevkov, ktoré boli najpopulárnejšie na rôznych sociálnych sieťach, priniesol de.euronews.com. Toto boli hity na Facebooku: Európa, pandemické protesty a 3D mačka Vyhlásenie maďarského premiéra Viktora Orbána krátko pred začiatkom... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.