Predseda strany Život - NS sa nestačí diviť, keď číta o stretnutí šéfa Hlasu - SD a prezidentky
31 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Tomáš Taraba, predseda strany ŽIVOT - NS sa čuduje vyjadreniam predsedu strany Hlas - SD, Petra Pellegriniho, ktorý podľa neho výrazne atakoval opozíciu. Poslanec je presvedčený, že na poslednom tajnom stretnutí prezidentky Zuzany Čaputovej a Petra Pellegriniho došlo k dohode. A čo si o nej myslí, zverejnil na sociálnej sieti. 

Čítam a nestačím sa diviť, píše Tomáš Taraba. P. Pellegrini podľa neho atakoval opozíciu, keď uviedol, že je antivaxerská, keď jej vytkol že organizuje proti vláde protesty v čase, keď to Mikas nedovolil. Kritiku opozície mal Pellegrini podľa Tarabu uzavrieť tým, že s nariadeniami netreba súhlasiť, ale treba ich rešpektovať.

Taraba dodáva, že on antivaxerskú opozíciu nepozná. "Poznám len takú, ktorá obhajuje slobodu v očkovaní a na druhej strane je taká, ktorá podporila vládny návrh zákona o segregácii ľudí," vysvetľuje.

Ľudia so slzami v očiach prosili, aby sme vyhnali gaunerov, opísal poslanec za Smer stretnutie pri hrobe Lučanského
"Stovky ľudí, stovky sviečok, slzy v očiach...," týmito slovami opísal poslanec Ľuboš Blaha (SMER - SD) stretnutie ľudí pri spomienke na generála Milana Lučanského. Zišli sa na mieste, kde opočíva, na Národnom cintoríne v Martine. Blaha tiež... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Taraba komentuje postoj Pellegriniho

Na vyjadrenia Pellegriniho smerom k protestom, ktoré organizuje opozícia, Taraba reagoval nasledovne: "Áno, všimli sme si, že namiesto ochrany práv ľudí Hlas už dlhšie odporúča zapáliť si sviečky v okne. "

Komentovať postoj Pellegriniho, čo sa týka nariadení, ktoré treba rešpektovať, aj keď s nimi nie je súhlas, podľa Tarabu nie je potrebné.

Poslanec si myslí, že za vyjadreniami Petra Pellegriniho, predsedu opozičnej strany Hlas - SD je tajné stretnutie s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. "Ak nám pán Pellegrini týmto chcel povedať, že sa dohodol na poslednom tajnom stretnutí s pani prezidentkou na skrytej podpore vlády a na plnení úlohy atakovania opozície, tak lepším spôsobom nám to ani nemohol ohlásiť," uviedol Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

Títo ministri trpia podľa expremiéra sociálnym autizmom
Dovolenka ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nominant OĽaNO) je podľa ministra financií Igora Matoviča ako dovolenka ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Vlani Sulík v Dubaji, tento rok Lengvarský v Ománe. Má dôvod na kritiku.... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.