Hrozí vám doživotie! Varuje opozičný poslanec ministrov a prezidentku
31 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Ministri Naď s Korčokom páchajú vlastizradu! Presne za takýto zločin považuje podpísanie obrannej dohody s USA opozičný poslanec.

"Americké základne na Slovensku sú pošliapaním národnej suverenity a otvorenou okupáciou nášho územia cudzími vojskami," upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti smerák Ľuboš Blaha.

Už raz hrozbu odvrátili

Pripomína, že pred dvoma rokmi sa mu spoločne s SNS podarilo zastaviť obrannú dohodu s USA, ktorú utajovane dávali dokopy úradníci na ministerstvách obrany a zahraničia. Podľa neho práve preto bolo treba povaliť vládu Roberta Fica. 

"A budú americké základne. Možno aj jadrové zbrane. Namierené na Ruskú federáciu. Niekomu to zjavne nedopína, ale robia zo Slovenska terč v prípadnej vojne, ktorú chcú vyprovokovať - ohrozujú nás všetkých. Naše rodiny, naše deti," varuje Blaha.

Po Novom roku vstúpia na Slovensko vojaci NATO, potvrdilo ministerstvo obrany
Rezort obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska na šesť plánovaných cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Tie sa uskutočnia v období od 3. do 9. januára 2022 cez územie Slovenska. MO SR zdôraznilo, že tranzit bol riadne... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | TASR

S Rusmi Slováci bojovať nebudú

Podľa poslanca Slováci nikdy nebudú bojovať proti Rusom. "Sme Slovania, sme bratia. Slováci nikdy nebudú súhlasiť s tým, aby naše územie využívala americká armáda na to, aby vojensky provokovala Ruskú federáciu."

Podľa smeráka Naď s Korčokom už spisujú pozývacie listy - opäť prídu "bratské armády", naši "spojenci na večné časy" a opäť to bude na pozvanie "aparátčikov, tentoraz tých amerických. Za potlesku imperiálnych médií... Déjà vu".

Politológ Lenč: Vládna koalícia zostala tento rok mentálne v opozícii! Koľkých hádok ešte budeme svedkami?
Zvykli si byť opozíciou a sú ňou doteraz! To je názor politológa Jozefa Lenča na súčasnú vládnu koalíciu. Aké má teda šance na spoluprácu v budúcom roku a budú pokračovať koaličné hádky? Stále rozhoduje Matovič? "Napätie medzi koaličnými... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Premyslené načasovanie

"Všimnite si to načasovanie," upozorňuje Blaha, "Naď s Korčokom dohodu DCA poslali do medzirezortného pripomienkového konania v čase Vianoc, kedy sa Slovensko vypína od politiky - až tak veľmi sa boja reakcie ľudí."

Ďalej upozorňuje, že obranná dohoda s USA sa ide pretláčať v čase núdzového stavu, kedy ľudia nesmú protestovať. "Ich rozbesnený Hamran už jasne ukázal, že budú surovo likvidovať akýkoľvek odpor. Až tak veľmi sa boja Slovákov."

 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „MALÉ VAROVANIE PRE NADA, KORČOKA A ČAPUTOVÚ န 311 Vlastizrada Občan Slovenskej republiky, ktory V spojení S cudzou mocou alebo S cudzím činitelom spácha trestny čin úkladov proti Slovenskej republike, teroru záškodníctva alebo sabotáže, potrestá sa odnatím slobody na pätnást rokov aż dvadsatpät rokov alebo trestom odnatia slobody na doživotie. ZASTAVME OBRANNU DOHODU S USA!“

Chmelárova hromadná pripomienka

Blaha sľubuje, že Smer budeme tvrdo bojovať proti ohrozeniu národnej suverenity. Vyzdvihol iniciatívu Eduarda Chmelára, ktorý vypracoval hromadnú pripomienku proti DCA v rámci medzirezortného pripomienkového konania. "Podpísal som ju spolu s tisíckami Slovákov," hovorí.

Ministrovi zdravotníctva doručili hodinovú výpoveď. Pozrite sa, kto a ako
Okamžitú výpoveď zo zamestnania doručili dnes ministrovi Lengvarskému, nominantovi OĽaNO, členovia vedenia strany SMER - SD Ľuboš Blaha a Erik Kaliňák. Tvrdia, že je od občanov Slovenska. "Je neprijateľné, aby minister zdravotníctva na jednej... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Rád by zároveň vyzval vyzval k podpisu každého, kto tu nechce mať "cudzie okupačné vojská". "Nie, to nie je o nenávisti voči Američanom. Môžete byť fanúšikom americkej kultúry, môžete mať rodinu v USA, môžete mať rád amerických športovcov... Ale to neznamená, že budete podporovať americké vojny a Bidenových vojnových štváčov," prízvukuje.

Len aby vedeli, čo ich čaká

"Vážený pán Naď, vážený pán Korčok, vážená pani Čaputová, dovoľte, aby som skromne a zdvorilo upriamil Vašu ctenú pozornosť na paragraf 311 Trestného zákona. Len aby ste vedeli, čo vás čaká, ak sem pozvete cudzie vojská a odovzdáte im suverenitu nad našim územím. Doživotie...Padni, komu padni...," uzavrel svoj status Blaha.

Hromadná pripomienka má zabrániť novodobej okupácii Slovenska
Ako avizoval historik a politológ Eduard Chmelár, tak sa stalo. Na svojom facebookovom profile zverejnil text hromadnej pripomienky a žiada o jej podpísanie. Potrebuje 500 podpisov. Ide o námietky proti slovensko-americkej vojenskej dohode, ktorá... Čítať ďalej
29 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.