Pani všemocná sa rozhodla cenzurovať nás, či sme hodní a vhodní
28 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Tomáš Taraba - predseda strany ŽIVOT NS si všimol niečo desivé. Nepredstaviteľné ani pred Novembrom 89. Pani podpredsedníčka vlády Remišová sa podľa neho verejne pochválila tým, že nás ide cenzurovať a deliť na vhodných a nevhodných.Tomáš Taraba o tom píše na sociálnej sieti.

"Pani Remišová, ktorá nevie ani po 3 rokoch aká je DPH na Slovensku, sa nechala počuť, že jej úrad má za cieľ vyvinúť aplikáciu na identifikáciu dezinformácií. Vraj nebude vyhodnocovať obsah informácie, ale zdroj informácie, či je hodnoverný."

Pani Remišovej niečo zjavne "ušlo"

Slobodu prejavu a právo na informácie, inak povedané, základné práva a slobody občana zaručuje v zmysle zákona 460/1992 Zb. Ústava Slovenskej republiky. Možno pani Remišová vyhlási aj Ústavu SR za nehodnovernú a nevhodnú. Pre jej cenzorský režim.

Tarabov príklad

"Takže logicky to bude v praxi vyzerať takto:

Informácia: Vakcína je sloboda

Zdroj: Prezidentka Čaputová

Uverejnené: DenníkN

Vyhodnotené aplikáciou: 100 percentná pravda" - Píše na sociálnej sieti Tomáš Taraba. Nehodnoverný zdroj to  informácie.

Manipuláciu s informáciami si uvedomuje aj koaličný poslanec
Poslanec SaS Marián Viskupič neraz rozvíril vodu aj koaličnou kritikou. Tento raz sa na svojom Facebooku oprel do médií, ktoré čoraz viac manipulujú informáciami. Hovorí dokonca o marketingu pandémie. „Už mám plné zuby takéhoto marketingu... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Ján Papuga

__________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.