Ostrihoňová si "pokecala" s Čaputovou
26 | 12 | 2021 I Ivan Mihale

Pred Vianocami oslovila moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová prezidentku Zuzanu Čaputovú. Vysielali naživo prostredníctvom sociálnych médii a tak sa mohli prípadný diváci dozvedieť aj rôzne zaujmavosti.

Čaputová prezradila, čím sa ju chystal na Vianoce prekvapiť jej milenec Juraj Rizman. „Juraj zisťoval, či by som nechcela tlakomer na Vianoce. To som začala vnímať bizarne,“ usmievala sa Čaputová a dodala, že nevie o tom, že by mala problémy so srdcom či tlakom. Nelenila ani moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, ktorá sa v minulosti vyjadrila na margo očkovania, že ľudia sa boja pichnutia ihlou a preto je tak málo zaočkovaných.  Podelila sa s prezidentkou o „zaujímavý“ vianočný darček.

Neviem, či to môžem povedať pred hlavou štátu, ale ja som dostala kryty na časť tela, kde normálne nosíte podprsenku. Kryty na bradavky som dostala raz. Vtedy som bola veľmi šokovaná, čo sa s tým má robiť a dodnes som na to neprišla. Ale mám ich odložené, lebo je to pre mňa tak bizarný darček, že som si povedala, že toho sa nemôžem zbaviť,“ prezradila Ostrihoňová. Od koho však takýto netradičný dar dostala už neuviedla.

Ostrihoňová, Hanzelová, Vincze a Tódová sa chystajú do škôl oblbovať deti. Pôvodne pod záštitou ministerstva
Čo na to rodičia, vedia o tom, súhlasia? Na stredných školách sa totiž od septembra chystá liberálna indoktrinácia študentov. A to všetko pôvodne pod záštitou ministerstva školstva. Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Peter Sulek

Samotnú prezidentku by vraj pod stromčekom potešil župan. Jej výberu sa potešila aj Ostrihoňová. „Ja som kráľovná županov. Mám ich asi osem. Ja mám viac županov ako šiat,“ chválila sa moderátorka.

Ostrihoňová si myslí, že ľudia sa nechcú dať očkovať, pretože sa boja, že vpich bolí
Veronika Ostrihoňová na Instagrame predstavila jednoduchý mentálny svet, v ktorom žije. Na očkovanie chce nalákať formulkou: „Fakt to vôbec nebolelo“. Akoby toto bola najväčšia obava tých, ktorí sa očkovať dať nechcú. Dík za info,... Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Petra Demková