Ostrihoňová si myslí, že ľudia sa nechcú dať očkovať, pretože sa boja, že vpich bolí
20 | 06 | 2021 I Petra Demková

Veronika Ostrihoňová na Instagrame predstavila jednoduchý mentálny svet, v ktorom žije. Na očkovanie chce nalákať formulkou: „Fakt to vôbec nebolelo“. Akoby toto bola najväčšia obava tých, ktorí sa očkovať dať nechcú. Dík za info, Verča.



Influencer ako influencer?

Je vôbec rozdiel v mentálnej výbave influencerky Veroniky Ostrihoňovej a influencerky typu Zuzany Plačkovej? Záver najnovšieho statusu moderátorky RTVS vás ponechá váhajúcich.

Ostrihoňová na Instagrame prekvapila. V príspevku vyjavila, že si myslí, že odporcovia očkovania sa mu vyhýbajú preto, že sa boja, že vpich bolí.

Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Skutočne tomu verí?

Nie je jasné, či sa moderátorka snaží uraziť touto infantilnou mini úvahou odporcov očkovania, alebo skutočne verí tomu, že tu argumentácia odporcov začína a končí. Ak verí tomu, že toto je hlavný strach z očkovania, potom by mala začala rýchlo informácie o nových experimentálnych vakcínach googlovať. Aby neostala prekvapená.
Najprv postrašiť

Príspevok V. Ostrihoňovej na Instagrame je v tomto znení: „V Británii a Portugalsku majú ďalšiu vlnu pandémie, tzv. delta variant, ktorý je o šesťdesiat percent infekčnejší ako ten doteraz prevládajúci. Do nemocníc podľa MZ SR posiela najmä nezaočkovaných.

Oficiálne odhady britskej vlády hovoria, že:
1. dávka vakcíny chráni na 26-40% pred symptomatickým priebehom Covidu pri delta variante.
2. dávky vakcíny chránia na 76-84% pred symptomatickým priebehom Covidu pri delta variante.

1. dávka vakcíny chráni na 57-85% pred hospitalizáciou pri delta variante.
2. dávky vakcíny chránia na 85-98% pred hospitalizáciou pri delta variante,“ informuje expertka na štatistiku ale očividne aj virológiu.
Fakt to nebolelo!

„Ja som dnes opäť vďačná supermilým, ochotným a efektívnym ľuďom z veľkokapacitného očkovacieho centra v Nových Zámkoch. Fakt to vôbec nebolelo a to ja mám prah bolesti batoľaťa,“ napísala moderátorka. Na záver ešte dodala: „Ak ešte nie ste, zvážte sa dať zaočkovať. Pomôžeme si tak všetci. A potom si dajte za odmenu zmrzlinu. To idem spraviť ja.“

Tak ďakujeme za info, Verča! Teraz sa na to očkovanie už asi naozaj dáme.

Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik