Covid Tribunal alebo Norimberg 2 (Valentin Katasonov)
26 | 12 | 2021 I Ivan Mihale

Komentár Valentina Katasonova  (Fond strategickej kultúry)

O lekároch a právnikoch - bojovníci proti zločinom a proti ľudskosti

Opakovane som písal, že boj proti takzvanej pandémii v mnohých krajinách získal formu očividného porušovania ústavy, zákonov a základných ľudských práv. Charakterizácia tohto javu ako "covid fašizmu" sa čoraz viac rozširuje.

Prvými, ktorí sa vyjadrili proti tomuto javu, boli čestní a odvážni lekári, ktorí ukázali, že "boj proti Covidu" je dymová clona pokrývajúca ciele vládnucich kruhov, ďaleko od medicíny a zdravotnej starostlivosti. Známy francúzsky lekár, špecialista v oblasti virológie, nositeľ Nobelovej ceny Luc Antoine Montagnier (Luc Antoine Montagnier), povedal, že tí, ktorí dostali očkovanie proti COVID pomocou takzvaných vakcín (v skutočnosti experimentálnych liekov), nebudú žiť viac ako tri roky po injekcii.

Aj keď Luc Montagnier urobil veľké zveličovanie, ľudia, ktorí sa zaoberajú štatistikami očkovania a jeho dôsledkami, uvádzajú, že už v roku 2021 sa úmrtnosť na očkovanie meria v miliónoch ľudských životov v globálnom meradle. Podľa jednej z najnovších štúdií o Spojených štátoch bol koncom októbra počet úmrtí na očkovanie proti Covidu približne 200 tisíc ľudí.

Porušovanie ústavy, zákonov a ľudských práv orgánmi väčšiny krajín má za následok smrť a zdravotné postihnutie očkovaných ľudí, "nadmernú úmrtnosť" iných kategórií ľudí (úmrtia s bežnými diagnózami, ktoré vznikli v dôsledku toho, že ľuďom s tradičnými chorobami je odopretá lekárska starostlivosť, s odkazom na prioritu "covidových" pacientov), uväznenie ľudí v uzamknutiach, elektronické koncentračné tábory (QR kódy) atď.

Spolu s lekármi sú právnici. Poviem vám len jeden príklad.

Tím viac ako 1000 právnikov a viac ako 10 000 lekárskych expertov inicioval najväčší súdny proces s názvom Norimberg 2. Obvinenia sú proti Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO), ktorá iniciovala celosvetovú psychózu nazývanú pandémia Covid, a Svetovému ekonomickému fóru (WEF) vedenému Klausom Schwabom. Dlhý zoznam obvinení proti obom organizáciám a ich vodcom (ako aj ďalším organizáciám a lídrom spojeným s tisíckami nití s nimi), opozičné médiá stručne zhrnuli: Zločiny proti ľudskosti.

Tím vedie Dr. Reiner Fuellmich, nemecko-americký právnik a jeden z najvplyvnejších v Európe. Najmä on vyhral multimiliónový podvod proti Deutsche Bank. Rovnako ako prípad proti Volkswagenu z podvodu s falšovaním údajov o toxicite výfukových plynov motorov dieselových automobilov (tento príbeh z roku 2015 sa nazýval Dieselgate).

Rainer Fuelmich je jedným zo zakladateľov Nemeckého vyšetrovacieho výboru pre koronu (GCIC),ktorý bol zriadený v máji 2020, alebo výboru pre koronu. Oficiálnu webovú stránku výboru nájdete tu. Od polovice roka 2020 výbor prijíma správy o podvodoch a iných porušeniach zákonov, ktoré sa vzťahujú na "boj proti koronavírusu". Okamžite sa do výboru dostal silný prúd odkazov – z Nemecka a mnohých ďalších krajín.

Medzi prvými dávkami správ prevládali informácie o podvodoch spojených s PCR testami. Ukazuje sa, že nedošlo k pandémii koronavírusu, bola tu len pandémia falošných PCR testov. Potom prišla záplava správ o nezmyselných a ničivých lockdownoch. Rainer Fuelmich komentuje obraz, ktorý sa vyvinul na základe týchto správ takto: "Napríklad Švédsko so svojím princípom nezasahovania a Spojené kráľovstvo s prísnymi obmedzeniami majú porovnateľné štatistiky o chorobnosti a úmrtnosti. To isté zistili americkí vedci vo vzťahu k rôznym stavom: neexistuje žiadny rozdiel vo výskyte, bez ohľadu na to, či štát používa tvrdé lockdowny alebo nie. "

V roku 2021 sa väčšina správ týkala takzvaných vakcín proti ochoreniu COVID. Fuelmich uviedol, že lieky používané na boj proti ochoreniu COVID "nemajú nič spoločné s očkovaním, ale sú súčasťou genetických experimentov". Výbor má obrovské množstvo správ o falšovaní klinických skúšok liekov, ako aj o korupcii v štátnych orgánoch, ktoré vydávajú povolenia na užívanie týchto liekov.

Dr. Rainer Fuelmich uskutočnil viac ako 150 rozhovorov s odborníkmi, ako sú profesor Luc Montagnier a Mike Yedon,bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer,aby dospel k záveru, že "toto všetko nemá nič spoločné so zdravím." Podľa vynikajúceho nemeckého právnika sú pre organizátorov pandémie dôležité len peniaze a moc. Ako poznamenáva Fuelmich, v celom príbehu "pandémie" hlavnú úlohu zohrávajú zákulisné postavy – organizátori a zákazníci. Táto skupina svetovej elity, odhaduje Fuelmih, pozostáva z približne 3 000 super bohatých ľudí.

Druhou skupinou sú verejné osobnosti, bábky. Ako príklad právnik nazýva nemeckého virológa Christiana Drostena,ktorý "vedecky" podložil používanie PCR testov na detekciu prípadov OCHORENIA COVID-19 (v skutočnosti tieto testy nemôžu byť použité na tento účel - ich vývojár Carey Mullisna to varoval). Skupina bábok zahŕňa riaditeľa WHO Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa,riaditeľa Inštitútu Roberta Kocha, veterinára Lothara H. Wheelera,hlavného poradcu amerického prezidenta pre "pandémiu", epidemiológa Anthonyho Fauciho a ďalších.

Ak plán "Veľkého resetu" zlyhá, jeho iniciátori nebudú váhať vzdať sa týchto šestiek a umiestniť ich do doku. Veľmi podobné tomu, čo sa stalo v 30.-40. rokoch 20. storočia. Anglo-americká elita vypracovala plán na vytvorenie moci nad svetom, počnúc obsadením Európy a ZSSR silami Tretej ríše. Pre anglosaskú elitu v zákulisí však boli nemeckí nacisti len pešiakmi vo veľkej geopolitickej hre. Plán zlyhal a pešiaci (bábky) sa ocitli v doku v Norimbergu.

Fuelmich by rád videl na skúške v Norimbergu-2 nielen šesť, ale aj ich patrónov. Nemecký vyšetrovací výbor pre koronu má veľmi vážne dokumenty týkajúce sa organizátorov a zákazníkov globálneho podvodu. Avšak, zatiaľ čo sa pripravujú obvinenia proti WHO, WEF a ich lídrom - Dr. Ghebreyesusovi a profesorovi Schwabovi.

Používanie experimentálnych liekov na očkovanie, ktoré získalo súhlas WHO, Fuelmich kvalifikuje ako hrubé porušenie článku 32 Ženevského dohovoru z roku 1949 týkajúce sa ochrany civilných osôb v čase vojny: "Mrzačenie a lekárske alebo vedecké experimenty, ktoré nie sú potrebné na liečbu ľudských bytostí", sú zakázané. Podľa článku 147 je vykonávanie biologických experimentov na ľuďoch vážnym porušením dohovoru. Masové používanie "experimentálnej" vakcíny porušuje všetkých desať základných ustanovení Norimberského kódexu, ktorý norimbergský tribunál prijal po ukončení norimberských procesov s nacistickými lekármi v auguste 1947. Fuelmich a ďalší právnici sa domnievajú, že takéto vážne porušenie tohto kódexu (a mnohých ďalších medzinárodných zmlúv) stanovuje trest smrti pre Covid-fašistov (organizátorov a vykonávateľov operácie hromadného užívania experimentálnych liekov na ľuďoch).

Okrem správ o právnych nezrovnalostiach dostáva nemecký výbor pre vyšetrovanie koruny informácie politického charakteru, ktoré vrhajú svetlo na zákulisnú stranu problému. Fuelmich najmä poznamenáva, že spočiatku globálna elita pripravovala plán, ktorý mal uskutočniť "Veľký reset" do polovice XXI. storočia. Potom sa rozhodlo urýchliť výstavbu "odvážneho nového sveta" a začať realizovať plán v roku 2030. Po určitom čase bol dátum spustenia odložený na rok 2020. A začiatok bol daný vo forme signálu, ktorý dala WHO: "Pandémia COVID-19".

Fuelmich je presvedčený, že takýto zhon môže byť pre organizátorov "pandémie" a "Veľkého resetu" fatálny: "Myslím si, že práve kvôli tomuto zhonu robia veľa chýb. Napríklad výrobcovia vakcín neočakávali, že bude toľko vedľajších účinkov a úmrtí."

Skupina Fuelmiha má výrazný medzinárodný charakter. Nemecký vyšetrovací výbor koruny je jeho jadrom, ale právnici interagujú s výborom na všetkých kontinentoch. Národné skupiny konajú synchrónne a podávajú približne rovnaké nároky na súdoch svojich krajín; K dnešnému dňu boli podané žaloby na troch kontinentoch.

Jedna z najnovších správ o práci Fuelmichovej skupiny prišla z Varšavy. Tam v polovici novembra začala svoju činnosť parlamentná komisia na vyšetrovanie zneužívania Covid-19. Dr. Fuelmich prišiel do Poľska, aby pomohol komisii viesť vyšetrovanie. Už sú prvé výsledky. Komisia sa pod vplyvom spoločnosti Fuelmich rozhodla otvoriť projekt Norimberg 2.0. Pracovná skupina pre prípravu tribunálu zahŕňala: zástupcu Sejm Grzegorz Braun - vodcu Konfederácie poľskej koruny, jedného z vodcov Konfederácie slobody a nezávislosti; bývalý poslanec Európskeho parlamentu Miroslav Piotrovský; Zástupca Sejmu Pavel Skuetsky; Známy poľský právnik, ekonóm a politik Jacek Wilk. Pomáha im skupina právnikov: Arkadiusz Tetela, Krzysztof Lopatowski a Jarosław Litwin. Práca parlamentnej komisie sa skončila 5. decembra vyhlásením Varšavskej deklarácie proti novému totalitarizmu. "Je našou povinnosťou vzdorovať autoritám, ktoré zneužívajú svoje právomoci, tak ako je potrebné bojovať proti diktatúre vo všetkých jej formách. Protestujeme nielen proti rôznym formám prenasledovania, ale predovšetkým proti nemenovanej tyranskej autorite, ktorá dnes vládne svetu financií, médií, policajného dohľadu a politiky. Ľudská dôstojnosť, pravda a prirodzený zákon nesmú byť úplne stratené novým totalitarizmom. Postavme sa pevne na stranu najdôležitejších ľudských hodnôt. Zjednoťme sa, nechajme odvahu a buďme aktívni. Určite zvíťazíme!"