Prezident Putin na vianočnej tlačovej konferencii vyslal odkaz Slovákom (Video)
25 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Viac ako štyri hodiny trval výročný vianočný prejav prezidenta Ruskej Federácie Vladimira Putina. Zaznamenali a vysielali ho prakticky všetky relevantné spravodajské zdroje z celého sveta. V prejave zaznelo aj čosi, čo by sa dalo vní,ať ako nepriamy odkaz Slovensku.

Aj keď prejav na videu pripíjame, za povšimnutie stojí úvaha, ktorú zverejnil portál hlavnespravy.sk.

Vyhodia západní partneri Slovensko z NATO?

Citujeme z Hlavných správ: "V dohode, ktorú Rusko Západu ponúka, totiž je požiadavka na stiahnutie NATO do stavu spred roku 1997. Slovensko však vstúpilo do NATO až v roku 2004 – a teda z toho vyplýva, že by sme mali z NATO vystúpiť (a zámer odovzdať Američanom naše vojenské letiská by tiež definitívne padol, už druhýkrát by im sklapli zuby naprázdno)."

Prejav prezidenta Putina

Vojnovým štváčom akosi "sklaplo"
"Zase raz vojnovým štváčom, huckaným spoza oceánu, sklaplo." Píše na sociálnej sieti publicista Gustáv Murín. Podľa neho - "stačilo vypnúť novej nazi-vláde v Nemecku plyn a odrazu sa im všetkým vrátil rozum???" "Spomenuli si, že existuje OBSE,... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.