Na týchto miestach bude výdatnejšie snežiť
25 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Na niektorých miestach najmä stredného Slovenska môže výdatnejšie snežiť. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý vydal výstrahy prvého stupňa. Informuje o tom na svojom webe.

So snežením treba počítať vo viacerých okresoch Banskobystrického a Žilinského kraja a tiež v okrese Prievidza v Trenčianskom kraji a okrese Rožňava v Košickom kraji. Podľa meteorológov môže napadnúť desať až 15 centimetrov nového snehu, predstavovať to môže potenciálne nebezpečenstvo pre dopravu a pohyb ľudí. Výstrahy platia od soboty od 12.00 h predbežne do nedele (26. 12.).

SHMÚ zároveň pripomína, že naďalej platia aj výstrahy prvého stupňa pred snehovými jazykmi a závejmi. Tie sa môžu tvoriť v Trenčianskom, Žilinskom, Banskobystrickom, Prešovskom a Košickom kraji. Výstrahy platia predbežne do nedele do 10.00 h.

Emotívne vyznanie Ľuboša Blahu svojmu otcovi do neba: Idú po tebe, lebo sa ťa boja. Tak si vždy hovoril
Ľuboš Blaha (SMER - SD) posiela emotívny odkaz svojmu otcovi do neba, ktorý zverejnil na sociálnej sieti. Otec Idú po tebe, lebo sa ťa boja. Otec Ľuboš Blahu zomrel pred rokom, 22. decembra. "Chýbaš nám, tati, tak veľmi nám chýbaš. Útočia na mňa v... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.