Ktosi chce dať deťom radosť - sponzorsky zasneží Železnú studničku v Bratislave
25 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Chceme to vyskúšať." Píše na sociálnej sieti Alojz Hlina. "Minulý rok sme zasnežili (aj tento rok budeme, dáme vedieť kedy) takú lúku na našom salaši a ľuďom sa to páčilo. Oteckovia poctivo niesli sánky a boby, aby sa deti mohli na tej lúčke šmyknúť." Píše Alojz Hlina a celkom úprimne tvrdí: "️Či mi to niekto verí alebo nie, naozaj ma baví robiť ľuďom radosť."

"Na Železnej studničke na ihrisku sme zo slamených balíkov urobili taký malý briežok a ideme ho skúsiť zasnežiť.
Uvidíme, ako to bude prijaté a či sa to bude páčíť. Ako hovorí Zuckerberg: „Najväčším riskom je neriskovať.” Vysvetľuje na sociálnej sieti Alojz Hlina.

Všetko je tak, ako to má byť

"Na to zasnežovanie sme museli vypracovať projekt a vybavovať špeciálne povolenie na okresnom úrade.
Sneh na Železnej bude čistá zmrazená voda, žiadne aditíva, prídavky."

"Pamätám sa, že ako deti sme na Vianoce sneh mali stále, teraz je to čoraz horšie. Tak možno stojí za to ďetom aspoň takto trochu tej atmosféry dopriať."

Kde nájdete in formáciu kedy...

"Na stránke Železná studnička dáme vedieť, kedy sa bude dať na tom briežku šmyknúť. Upozorňujeme, že to bude zaujímavé asi len pre najmenšie deti, ale tie sa vedia tešiť veľmi úprimne." Pripomína v závere statusu Alojz Hlina.

Odchody priateľov bolia
Včera sme sa dozvedeli stručnú správu o odchode politika Jozefa Buriana z prostredia strany SMER. Podľa nasledujúcich riadkov Roberta Fica na sociálnej sieti išlo o nešťastnú náhodu, čo smútok v predsedovi strany zjavne ešte znásobilo. "Jožko,... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

___________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.