Generál Viktorín: Tento čas by bol oveľa príjemnejší, keby ho neznepríjemňovala amatérska vláda
25 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Nachádzame sa v období pokoja a mieru. Aspoň tak vnímam obdobie pred Vianocami. Tento čas by bol oveľa príjemnejší, keby ho slovenským rodinám neznepríjemňovala amatérska vláda, ktorá toho má na rováši skutočne veľa," píše generál Jozef Viktorín. Čo vláde vyčíta, zhrnul v niekoľkých bodoch.

Sedem bodov, v ktorých generál Jozef Viktorín zhrnul to, čo vláde vyčíta a kvôli čomu nemôžu mať slovenské rodiny príjemnejšie Vianoce zverejnil na sociálnej sieti.

"Nesystémovosť a nelogickosť v prijímaní opatrení. Zadlžovanie občana a SR v priamom prenose: energia, plyn, základné potraviny. Príprava na vzdanie sa suverenity a autonómie v prospech amerických kolegov. Otras školského systému a chaotický priebeh vzdelávania. Búranie sociálneho systému, veľa rečí o „úspechoch“, ale výsledok v nedohľadne. Degradácia osobnej slobody občana a jeho postavenia v demokratickej spoločnosti. Viditeľná snaha vymeniť demokraciu a diktovať občanovi, čo je správne, čo si má myslieť a ako sa má rozhodovať," vysvetľuje.

Ľuboš Blaha: Generál Lučanský opovrhoval Hamranom! Slovensko nikdy nezabudne
"V týchto dňoch celé Slovensko s hrôzou sleduje, ako dehonestuje slovenskú políciu jej prezident Štefan Hamran. Šikanuje záchranárov, terorizuje opozíciu, zastrašuje ľudí a používa slovník ako pohonič. Keby to videl generál Milan Lučanský, krútil... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Slovenská republika si zaslúži lepších predstaviteľov

Viktorín dodáva, že mohol by pokračovať ďalej a nestačil by mu ani priestor. A preto podľa neho netreba občana stresovať viac a približovať sa tak súčasným vládnym politikom, ktorým to podľa Viktorína evidentne robí radosť.

"Nebudem hovoriť kedy bude lepšie. Ale určite sa dá spoločnosť spravovať efektívnejšie. Viete ako? Keď občan bude rovnocenný partner vláde a politikom. Nie týmto, ale tým, ktorým dáte určite v najbližšej dobe svoju podporu. Slovenská republika si zaslúži lepších predstaviteľov," komentuje dianie.

V závere dodáva, že praje všetkým prijemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny, s nádejou, v pokoji a mieri.

Nenechajme sa zničiť okolnosťami natoľko, aby sme prestali vnímať už aj čaro Vianoc
Prežiť "TO"! To bolo asi najvrúcnejšie želanie mnohých z nás ešte na jar v roku 2020. "Budeme tu aj na Vianoce?" - Pýtali sme sa počas vlaňajšej Veľkej noci. A sú tu Vianoce 2021! Žiaľ, aj so spomienkou na všetkých tých, ktorí už s nami pri... Čítať ďalej
24 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.