Richard Sulík vylúčil spoluprácu s niekoľkými stranami. V budúcej vláde nebude sedieť ani s Igorom Matovičom
21 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Vo veľkom rozhovore, ktorý priniesli Webnoviny minister hospodárstva a predseda strany SaS Richard Sulík prezradil veľa. Povedal s ktorou stranou si nevie predstaviť spoluprácu, ale prezradil aj to, aké má vzťahy s Igorom Matovičom a prezidentkou Zuzanou Čaputovou a či by šiel s Igorom Matovičom opäť do vlády. Eduard Heger je podľa neho bez debaty lepší premiér ako Igor Matovič.

Richard Sulík si nevie predstaviť spoluprácu so stranou Petra Pellegriniho Hlas-SD, a na základe rozhodnutia kongresu absolútne vylúčil spoluprácu so stranami Smer-SD, SNS a ĽSNS. U Igora Matoviča sa mu osvedčila taktika nekomentovať. Odporúčal by mu to isté, ale Sulík si myslí, že to nie je v silách Igora Matoviča.

PREČO záchranár odmietol Matovičove ODMENY, priamo pod jeho príspevkom!
Igor Matovič chcel zase zaujať. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu premiéra Eduarda Hegera s textom, ktorý v čitateľovi evokuje aj podľa komentárov dve veci. To prvé: Akoby mali poslanci OĽaNO preteky v tom, kto sa viac votrie do priazne... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Buď SaS alebo OĽaNO

Richard Sulík v rozhovore uviedol aj to, že nebude v budúcnosti sedieť v jednej vláde s Igorom Matovičom a ak by došlo k tomu, žeby mali byť obe strany súčasťou jednej vlády, tak jedna zo strán bude musieť podľa Sulíka odísť. "Nie. Nebudem sedieť v jednej vláde s Igorom Matovičom. Ak bude vznikať nejaká budúca vláda, v ktorej bude aj SaS a OĽaNO, tak jeden z nás dvoch súčasťou tej vlády nebude," povedal pre Webnoviny Richard Sulík.

Prezidentku Zuzanu Čputovú hodnotí veľmi pozitívne a dodáva, že nemá problém ani s tým, ak sa občas veľmi jasne vyjadruje k vnútornej politike, čo Sulík považuje za prospešné a správne. A spolupracuje sa mu s ňou veľmi dobre, aj keď tá nie je na dennej báze, ako to vyplýva z rozhovoru.

Sčítanie obyvateľov hovorí aj o hygienických štandardoch nášho bývania
Mať v byte či v dome kúpelňu s vaňou či sprchovým kútom je pre mnohých z nás úplná samozrejmosť. O wc ani nehovorím. Aj toto sú údaje, ktoré zisťovalo Sčítanie obyvateľov, domov a bytov 2021. Viac na túto tému sa píše v denníku SME. Všeobecné... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Koalícia by mohla dovládnuť aj bez Sme rodina

Sulík si myslí, žeby koalícia dokázala vládnuť aj bez strany Sme rodina, aj keď by to podľa neho bolo omnoho ťažšie. Vyjadrenie Sulíka smerom ku generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi bolo opatrnejšie. "Čo sa týka jeho rozhodnutí, ja neviem úplne všetky posúdiť. Zároveň neznamená, že rozhodnutie, ktoré sa mi na prvý pohľad ako právnemu laikovi nepáči, je zlé," povedal. A dodal, že poslanec SaS Alojz Baránik o šesť mesiacov opäť predloží svoj návrh o paragrafe 363, ktorý by už mohol byť podľa Sulíka akceptovateľný.

Sulík ostáva lídrom strany SaS aj počas najbližších parlamentných voľbách, potrvdil to pre Webnoviny.

Známy lekár a autor knihy Zmazaný/í o tvrdej cenzúre!
Základom slova "cenzúra" je asi slovo "zúriť". Lebo u nás tá cenzúra zúri naplno. Pri svojej knihe Zmazaný/í jej chuť okúša aj Dr. Igor Bukovský. "Cenzúra už likviduje, čo jej príde do cesty a niektoré obchody a siete cielene blokujú predaj mojich... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.