Mení sa dĺžka platnosti covid pasov! Skontrolujte si ten váš
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Lídri v Bruseli sa dohodli. Dĺžka platnosti covid pasov sa zjednotí, tým pádom sa na Slovensku bude meniť! Skontrolujte si dátumy očkovania a overte si, či je váš covid pas ešte v platnosti.

Premiér Eduard Heger uviedol, že na pôde Európskeho parlamentu prebehli rozsiahle debaty o koronavírusovom variante omikron. Lídri do záverov tejto časti diskusií dostali návrh, aby Európska komisia už v priebehu budúceho týždňa upravila platnosť covidpasov, píše portál 1pluska.sk.

Platnosť sa skracuje o tri mesiace

"Komisia na budúci týždeň vydá nariadenie, v ktorom skráti platnosť covidpasov na deväť mesiacov. Malo by to byť pltné od 1. februára 2022," povedal Heger. Slovenská delegácia tento kompromisný návrh podporila ešte pred začatím summitu.

Na Slovensku sa tým skráti dĺžka platnosti covid pasov z pôvodných 12 mesiacov o tri mesiace. Najmä ľudia, ktorí boli očkovaní hneď v úvode vakcinácie, teda začiatkom tohto roka, by mali rozmýšľať nad treťou dávkou vakcíny. Teda ak chcú využívať výhody očkovaných.

Vláda si okato vynucuje politickú poslušnosť, píše Juraj Draxler. Polícia si pre absurdné zámienky chodila aj pre neho
Nehorázne! Myslí si Juraj Draxler o zadržaní Roberta Fica. "Sme jediná krajina EÚ, kde si vláda úplne okato vynucuje politickú poslušnosť akože ochranou proti pandémii," dodáva v príspevku na sociálnej sieti a rozpisuje sa o tom, koľkokrát a z... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

----------------------------

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.