Erik Kaliňák: Postavili proti sebe ľudí so slovenským znakom na pleci
14 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Slovenskí záchranári dnes upozornili na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov zo strany vlády i poslancov Národnej rady (NR) SR. Pripomenuli sľuby o zvyšovaní miezd v zdravotníctve. A v úvodzovkách sa vláde "poďakovali." Prezidenta záchranárov Františka Majerského aj viceprezidenta Michala Weincillera z protestu odviezla polícia, ostatných pokutovali za plagáty. Erik Kaliňák, podpredseda strany SMER - SD má pre túto vládu odkaz: Odstúpte a zmiznite zo Slovenska!

"PROTI SEBE POSTAVILI ĽUDÍ SO SLOVENSKÝM ZNAKOM NA PLECI!" Zdôrazňuje Erik Kaliňák na sociálnej sieti. V príspevku na sociálnej sieti reaguje na protest záchranárov a postup polície, ktorá voči nim zakročila.

"Dnes záchranári pred Národnou radou chceli upozorniť na alarmujúci stav zdravotníctva v pandémii, ktorý vláda tvrdohlavo dva roky ignoruje. Nepomohli maily, listy ani verejné výzvy, aby vláda otvorila oči a začala riešiť doslova útek zdravotníkov zo Slovenska a nie len vlastnú existenciu," píše.

Protest záchranárov! Pred parlamentom sa "poďakovali" poslancom i vláde
Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov zo strany vlády i poslancov Národnej rady (NR) SR. Pripomenuli sľuby o zvyšovaní miezd v zdravotníctve. Popoludní sa záchranári prišli pred parlamentom... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

"...odstúpte a zmiznite zo Slovenska!"

Dodáva, že namiesto pozvania za rokovací stôl, si dnes záchranári od tejto vlády vyslúžili len vyhrážky, pokuty a organizátorov predviedli na policajnú stanicu s jediným cieľom, rýchlo rozohnať protest a umlčať kritické hlasy.

"Takto sa postaviť v čase pandémie zdravotníkom, od ktorých dnes závisia životy tisícok ľudí, je v normálnej krajine nepredstaviteľné a potvrdzuje to, že táto dnešná vládnuca partička je pre svoju záchranu schopná urobiť čokoľvek. Odstúpte a zmiznite zo Slovenska!" píše v závere príspevku na sociálnej sieti.

Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla. Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.