R. Fico - Niekto sa tu zbláznil
11 | 12 | 2021 I Eka Balaskova
A nie je to R. Fico, tentokrát ani médiá nie, ale "na paškál" si vo svojom statuse na sociálnej sieti berie jedného z podpredsedov NR SR.
Špekulácie okolo stretnutia

R. Fico vo svojom statuse píše o stretnutí prezidentky Čaputovej a predsedu Hlasu-SD P. Pelegriniho. O tomto stretnutí verejnosť informoval G. Grendel. "Prezidentka toto stretnutie bez ďalších podrobností potvrdila. Bol som po stretnutí s ňou opatrnejší a vydal som vlastnú interpretáciu nášho rozhovoru, aby nedošlo k špekuláciám, ale p. Čaputová a p. Pellegrini si špekulácie doslova pýtajú." Konštatuje R. Fico.

Ako premiér Heger a minister Lengvarský k očkovaniu naháňajú
Ivachnová je obec "kúsok" od Liptovskej Teplej. Vlastne v Ivachnovej ani poštu nemajú. Aj tú majú v Teplej. A predsa tam cez víkend očakávajú premiérsku návštevu. A veru nebude tam vodku predávať "Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

O čo ide?

"Prezidentka Čaputová dostala pokyn z americkej ambasády v Bratislave, že za každú cenu musí zachrániť súčasnú vládu pred návratom SMERU-SD s jeho suverénnymi pohľadmi na zahraničnú politiku." Vysvetľuje predseda Smeru: "Aby vláda prežila, musí sa zbaviť železnej gule v podobe I. Matoviča. Dá sa rozumne predpokladať, že I. Matovič v prípade jeho odvolania stiahne so sebou pár poslancov OĽaNO, ktorých bude treba nahradiť. No a p. Pellegrini asi ponúka 11 zradcov, čo je pre pani prezidentku v jej amerických výpočtoch veľmi atraktívne."

Ficova prognóza

"Takže po odvolaní I. Matoviča môžeme očakávať koalíciu E. Hegera s pár poslancami z OĽaNO, Pellegriniho s 11 poslancami, Kollárovej Sme rodina, Sulíkovej SaS a neexistujúcej strany Za ľudí. Samozrejme s požehnaním americkej ambasády a slávnostnou rečou p. Čaputovej. Blahoželám." Píše Robert Fico: "A dúfam, že tí v Hlase, ktorí sú pri zmysloch, rozmýšľajú a vedia, že jediným riešením pre Slovensko sú predčasné voľby a spolupráca SMER-u a Hlasu." Upozorňuje na záver.

Právnik Weis - koľko očkovacích dávok nás ešte čaká?
Myslíte, že 1 Janssen Vám situáciu vyriešil? Ale kdeže, ako prvé si pozrite toto video: <iframe class="rumble" width="640" height="360" src="https://rumble.com/embed/vnuo8d/?pub=4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Poďme... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.