MUDr. Piják je očkovaný
06 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

MUDr. Piják je v nemocnici. Odkazy pre svojich fanúšikov necháva prostredníctvom sociálnej siete, alebo ich prinášajú jeho blízki kamaráti Ján Baránek a Dr. Juraj Mesík. V príspevku, ktorý zverejnil na YouTube kanály Ján Baránek začiatkom decembra, ale odznela aj jedna zaujímava informácia. Na tú opätovne upozornil portál eReport.  

Dr. Juraj Mesík nedávno zverejnil príspevok na sociálnej sieti, v ktorom píše o tom, že telefonoval s MUDr. Pijákom, ktorý ho poprosil, aby všetkým jeho sympatizantom poďakoval za početné prejavy podpory a dobré priania, ktorých sa mu dostalo. Súčasne ho vraj požiadal, aby všetkých informoval, že je síce stále hospitalizovaný na Kramároch, ale jeho stav sa postupne zlepšuje. 

Ekonomickí analytici kritizujú 500 eur-ové poukážky. Čo hovoria?
Klub ekonomických analytikov kritizuje 500 eurové poukážky, ktoré navrhol minister financií Igor Matovič. „Dobrou praxou by bolo, aby štát v podobných prípadoch jasne komunikoval ciele, ktoré chce dosiahnuť, a analyzoval alternatívne možnosti a... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

"Tak som si hovoril, prašť jak uhoď, vyskúšam to..."

K príspevku pripája aj link na rozhovor, ktorý sa uskutočnil medzi Dr. Pijákom a Jánom Baránkom. V ňom podľa portálu eReport odznela informácia, že Dr. Piják si vakcínu dal pichnúť.  

„Tak som si hovoril, prašť jak uhoď, vyskúšam to. Lenže teraz to spochybňujú. Už aj to som sa dozvedel, že mám nejaké falošné potvrdenie. Ja som o tom nerozprával. Ľudia si mysleli, že nie som očkovaný, no tak čo je koho do toho, či som alebo nie som. Takže ja som sa o tom nezmieňoval. Jedine, ak sa ma niekto opýtal,“ povedal Dr. Piják v rozhover s Baránkom.

 „Niekde som spomenul, že si treba dávať pozor na pharmalobby. Podľa mňa to vtedy začalo,“ prezradil tiež lekár v rozhovore v ktorom okrem iného dodal aj to, že nie je proti očkovaniu proti covidu, ale každý pacient by mal byť na to vybraný individuálne.

Ján Čarnogurský posiela otvorený list Eduardovi Hegerovi
"Napísal som list predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi, ako vláda spoluzavinila, že Slovensko má nízku zaočkovanosť obyvateľov proti covidu a ako by to mohla napraviť," píše na sociálnej sieti expremiér Ján Čarnogurský. List Jána Čarnogurského... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.