Pre koho Čaputová v pondelok rozsvieti vianočný stromček pred prezidentským palácom?
05 | 12 | 2021 I Denis Merva
V pondelok má prezidentka Zuzana Čaputová naplánované rozsvietenie stromčeka pred prezidentským palácom. Tu však vzniká viacero otázok.

Hlava štátu 6.12. podvečer rozsvieti vianočný stromček pred prezidentským palácom na Hodžovom námestii. Urobí tak aj spolu s rodinou lekárov. Informoval o tom Lukáš Laczko z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR. Stromček spolu s prezidentkou rozsvietia vedúci covidového oddelenia z ružinovskej nemocnici.

"Pre aktuálnu pandemickú situáciu sú to najmä lekári, lekárky a zdravotnícky personál, ktorí zažívajú enormný nápor vo svojej práci a prezidentka by chcela aj touto cestou zdravotníkom a zdravotníčkam s ich rodinami aspoň symbolicky privodiť atmosféru Vianoc," vyjadril sa Laczko.

Na jednej strane chce pomôcť a privodiť atmosféru vianoc aj lekárom z covidového oddelenia no na druhej strane ide opäť o zbytočné stretávanie viacerých osôb, na ktoré nás tak veľmi prísne upozorňujú. Naozaj to je nutné pani prezidentka? Pre koho v konečnom dôsledku ten stromček na Hodžovom Námestii bude svietiť, nakoľko je lockdown. Vianočný stromček si mohli symbolicky rozsvietiť aj lekári z covidového oddelenia v nemocnici a nepohyhovať sa zbytočne medzi ľudmi. Bolo by určite rozumnejšie počkať na koniec lockdownu, ako nás celá vláda žiada a rozsvietiť si stromček, až keď to bude naozaj vhodné. Nerobiť žiadne výnimky!

Odreagujte sa a zasmejte sa nad vtipnými obrázkami o aktuálnej situácii!
Covid správy, strašenie ľudí a davová psychóza. Toho všetkého už maju ľuďia až po krk, spríjemnite si novými zábavnými a trefnými obrázkami svoj deň a odreagujte sa od toho všetkého! Nové vydanie prináša množstvo nových vtipných obrázkov. Opäť... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Denis Merva