Naozaj mal Gott tajného syna s milenkou Kovácsovou?
03 | 12 | 2021 I Denis Merva

Alice Kovácsová, bývalá milenka Karla Gotta prehovorila o tom, kto je skutočne otcom jej syna Huga. Informuje pluska.sk

Začalo to keď minulý rok dcéra Dominika Gottová chcela využiť popularitu svojho otca a zviditelniť sa na mene Karel Gott! Vtedy sa chopila príležitosti a rozhodla sa napísať knihu o svojom otcovi s názvom Posledné roky s Karlom. V nej sa okrem všetkého spomína, že sa Karel Gott svojej dcére krátko pred smrťou zmienil o tom, že má nemanželského syna. Karel ho údajne má mať so svojou milenkou Alicou Kovácsovou. 

Aj keď dcéra Dominika o danej záležitosti vedela už vyše roka, vyšla s pravdou na povrch až po jeho smrti! Prečo túto pikantnú informáciu nezverejnila skôr? Dominika mala veľmi premyslený postup, šlo údajne hlavne o peniaze. Nakoľko keď ešte maestro žil svoju dcéru štedro podporoval, no po smrti bola odkázaná sama na seba a to bol zjavne problém. Čiže premyslene nepovedala pikantnú záležitosť hneď, ale snažila sa postupne za peniaze poskytovať informácie o svojom otcovi!

Najviac zarážajúce na celej záležitosti je, že v čase počatia údajného syna bol Karel už ženatý s Ivanou a Alice bola vydatá za herca a muzikanta Ondřeja Havelku. Samotná Alice na tvrdenia Dominiky Gottovej z knihy Posledné roky s Karlom reagovala "Poznám výroky z knihy a rešpektujem, čo je tam napísané. Inak to nebudem komentovať," čím nepotvrdila ale ani nevyvrátila celú záležitosť!

Karel Gott 1976 / Facebook (Karel Gott)
Gottovci / Facebook (Karel Gott)
Instagram @officialkarelgott
Šíp deník

Manželka premiéra Lucia prezradila : Deti sme ešte očkovať nedali!
Eduard Heger a manželka Lucia Hegerová si svoje súkromie dostatočne chránia. Vo dvojici sa ukazujú len na spoločenských podujatiach. Informuje čas.sk Lucia Hegerová prezradila v rozhovre pre denník SME že sa ich život rapidne zmenil, po tom, čo sa... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Denis Merva