Neuveríte čo vytiahlo prezidentku Čaputovú z postele! (VIDEO)
02 | 12 | 2021 I Denis Merva

Netradičný začiatok dňa pre prezidentku Čaputovú! Dnes prezidentka zavítala do relácie Ranné noviny TV JOJ, kde diskutovali s moderátormi na rozličné témy. Informovali topky.sk

Čaputová prezradila, že rozhodne nie je ranné vtáča. Prezradila ako trávi lockdown a ako sa pripravuje na blížiace sa vianočné sviatky! Čaputová sa už pomerne dlho venuje téme domáceho násilia. To bol aj jeden z dôvodov prečo si dnes prezidentka privstala!

„Privstala som si dnes trošku. Bežne do práce vstávam o kúsok neskôr, nevstávam o piatej. Myslela som na vás a na iných vašich kolegov, ktorí robia ranné relácie. Klobúk dole pred všetkými, ktorí vstávajú v takýchto veľmi skorých hodinách,” pozaznamenala Čaputová. 

Počas vážných tém moderátori pár krát odlahčili diskusiu aj otázkami týkajúcimi sa súkromia Čaputovej. Braňo Ciberej a kolegyňa Bibiana Ondrejková zisťovali napírklad, či má prezidentka už vianočnú výzdobu alebo kto u nich doma otvára darčeky.

„To je dobrá otazka, Štandardný postup je taký, že keď príde darček zvonka, nie od mojich najbližších, tak to kontroluje pyrotechnik. Všetko je pod kontrolou,” dodala. Ako u prezidentky vyzerá Štedrá večera sa dozviete vo videu!

VIDEO 

Odreagujte sa a zasmejte sa nad vtipnými obrázkami o aktuálnej situácii!
Covid správy, strašenie ľudí a davová psychóza. Toho všetkého už maju ľuďia až po krk, spríjemnite si novými zábavnými a trefnými obrázkami svoj deň a odreagujte sa od toho všetkého! Nové vydanie prináša množstvo nových vtipných obrázkov. Opäť... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Denis Merva