Aj svetový šampión sa môže seknúť - a počas zápasu si pospať
30 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Už sa vám niekedy stalo, že len tak si hráte biliard a odrazu zaspíte? No, možno sa to niekomu z vás po požití väčšieho množstva alkoholu aj stalo, ale určite sa to nestáva na prestížnom turnaji a navyše uprostred zápasu!

Vidíte, a predsa sa to stalo. Neborákom, ktorému sa takto dostalo neželanej publicity bol podľa portálu sportky.zoznam.sk trojnásobný majster sveta Mark Williams z Walesu.

Nechcená premiéra v tridsaťročnej, veľmi úspešnej kariére

Trojnásobnému šampiónovi v kráľovskej biliardovej hre snooker sa mimoriadna udalosť stala na prestížnom turnaji UK Championship v Yorku. Štyridsaťšesťročný Wiliam bol asi natoľko unavený, že uprostred svojho zápasu, keď vyhrával 3:2, zaspal! Pri stole bol práve jeho súper Anthony Hamilton. „Bolo to trochu trápne, ale som jednoducho vyčerpaný,“ ospravedlňoval sa Williams, ktorý v októbri prekonal Covid-19 a pre to vynechal dva turnaje. „Hlava mi klesla, a keď som sa prebral, netušil som, kde som. Potrebujem hrať dopoludnia alebo popoludní. Čím neskôr hrám, tým viac som unavený,“ povedal po prekvapivej porážke 5:6. Je pravdou, že zápas sa skončil v nedeľu až neskoro večer, čo mohlo myť n neho výrazný vplyv. „Počas tridsaťročnej profesionálnej kariéry sa mi stalo prvýkrát, že som na stoličke zaspal,“ dodal Wiliams pokorne.

Pandémia smrti mladých športovcov pokračuje
Je záhadou, ako pribúdajú kolapsy športovcov, všimol si Nový čas. Tento týždeň skolaboval už druhý profesionálny futbalista. Jeden z lídrov treťoligového anglického futbalového tímu Wigan Athletic Charlie Wyke skolaboval na predzápasovej rozcvičke... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Ján Papuga

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!