Vládou prijaté opatrenia pozitívny výsledok nepriniesli, minister financií Igor Matovič je pripravený zachraňovať
29 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Vládou prijaté opatrenia a ani opätovné zavedenie núdzové stavu nepomohli záujmu o očkovanie. Záujem klesol potom, ako minister zdravotníctva za OĽaNO Vladimír Lengvarský ohlásil rovnaké opatrenia pre neočkovaných aj očkovaných. Minister financií Igor Matovič ale chce podľa denníka SME pomôcť. Plánuje podľa SME zlomiť zmätočné signály, ktoré smerom k občanom vysiela vláda.  

Prijaté opatrenia, ktoré sú rovnaké pre očkovaných aj neočkovaných poporili strany OĽaNO a Sme rodina. Záujem o očkovanie začal klesať. Môže ísť o náhodu, alebo budú mať pravdu strany SaS a Za ľudí. 

Slovákov lockdown nezastavil! Pozrite, kam chodia nakupovať
Od štvrtka platí na Slovensku niečo, čo sa tvári ako tvrdý lockdown. Ani to však nezastavilo kúpychtivých občanov. Presunuli sa do nákupných centier v Maďarsku ležiacich v blízkosti hraníc. Nezvládnuté pravidlá lockdownu Občania Slovenskej... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Igor Matovič je pripravený na záchranu

Zmätočné signály vlády chce podľa denníka SME zlomiť Matovič. Minister financií sa podľa SME pokúsi v pondelok dohodnúť na svojom novom pláne, ktorý má motivovať na očkovanie rizikovú skupinu ľudí nad 55 rokov rozdávaním päťstoeurových poukážok. S uvedeným, nápadom, ale majú problém koaličné strany, s istotou jedna z nich, strana SaS.

Ako napokon dopadne samotný plán a podpora plánu sa verejnosť možno dozvie o pár hodín. Snáď to nebude ďalšia aatómová bomba, ktorá uvrhne ľudí do depresiu a krajinu posunie do mínusu, čo sa týka verejných financií. Veď ešte si pamätáme, ako dopadla očkovacia lotéria za viac ako 20 miliónov. Tiež nápad ministra Igora Matoviča. 

Chystá sa rekonštrukcia údajnej samovraždy Milana Lučanského. Zúčastniť sa má aj TÁTO osoba
O pár dní bude presne rok, kedy malo dôjsť k údajnej samovražde Milana Lučanského. Dodnes nie je ukončené vyšetrovanie tohto úmrtia. Ešte stále prebieha analyzovanie svedeckých výpovedí, či znaleckých posudkoch lekárov. Rekonštrukcie sa podľa... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."