Prešla si peklom sociálnych sietí a zvíťazila: Sima Magušinová oznámila radostnú správu!
29 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Je tehotná! Po tom, čo si prešla nepríjemnými útokmi kvôli svojmu vierovyznaniu, sa dozvedáme, prečo speváčka a muzikantka Sima Magušinová reagovala tak láskavo a bez urážok. Najkrajšie problémy v živote ženy totiž zatienili všetky nechutnosti od mienkotvorných novinárov z denníka SME.

Najkrajšia udalosť

Speváčka Sima Magušinová včera zverejnila nový videoklip “Sonety”, v ktorom svetu odkazuje, že “aj keby všetko zlyhalo a nič nebolo v knihách, Božia láska ostane a nikdy nezlyhá”. Okrem toho je z nového videa zrejmé, že umelkyňa čaká svoje prvé bábätko, píše portál ereport.sk.

Skôr treba "zašiť" novinárov zo SME, aby nič nové neprodukovali!

Sima sa tento mesiac dostala do pozornosti médií po tom, čo musela na sociálnej sieti čeliť útokom zo strany novinárov. Tí sa navážali do jej tvorby a kritizovali ju ako kresťanku. Kauza sa zo sociálnych sietí dostala dokonca do hľadáčika generálneho prokurátora Maroša Žilinku a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

Komentátor Peter Tkačenko a karikaturista Rado Ondřejíček sa jej vysmievali, že je kresťanka, uviedli, že viera je mentálna diagnóza, plánovali na ňu napísať hanopis. Čo bolo vyslovene nehodné ani pravidelného návštevníka krčmy piatej cenovej skupiny,Tkačenko dodal, že najlepšie by bolo, ak by speváčku “zašili”, aby nemala potomkov.

RTVS: Odvysiela koncert Simy Magušinovej, chce jej vyjadriť podporu
Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) v utorok o 22.15 h na Jednotke mimoriadne odvysiela koncert Simy Magušinovej pod názvom Mosty Gesharim: Sima Martausová. Verejnoprávne médium chce vyjadriť podporu speváčke, ktorá bola v predchádzajúcich dňoch... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | TASR

“Spustnutý ženích. To mi pripomína môj obľúbený paragraf Trestného zákona, ktorý postihuje rodičov, ktorí svojim deťom umožnia viesť záhaľčivý spôsob života a tým ich vystavujú nebezpečenstvu spustnutia. Ergo by ju mohli zašiť a aspoň by sa zastavila nová produkcia.”

Ospravedlnenie bolo nad ich sily, to sú teda chlapi!

Ani jeden z novinárov nemal potrebu sa za tieto slová ospravedlniť, naopak, na sociálnej sieti sa dušoval, že ak by mal u svojej šéfky v práci kvôli tomu nejaký problém, tak okamžite odchádza. Na Slovensku je to tak. Už sme boli svedkami "vyhadzovov" z práce niekoľkých moderátoriek za ich názory. Dvoch mladých mužov sa to zrejme netýka.

Sima, gratulujeme

Keďže speváčka si svoje súkromie dobre stráži, novinu o tehotenstve zverejnila veľmi citlivo bez toho, aby sa k nej akokoľvek vyjadrila. Na záberoch emotívneho klipu je totiž jasne vidieť, že má zaguľatené bruško, čo si ihneď všimli aj jej fanúšikovia, ktorí jej začali húfne gratulovať aj na sociálnych sieťach.

Ku gratulácii sa, samozrejme, pripája aj redakcia HD.

Rakúsko: Bývalý kancelár Kurz sa stal prvýkrát otcom
Predseda Rakúskej ľudovej strany (ÖVP) a bývalý dvojnásobný spolkový kancelár Sebastian Kurz sa v sobotu v skorých ranných hodinách stal prvýkrát otcom. Jeho priateľka Susanne Thierová mu porodila syna, informovali rakúske médiá. "Sme nesmierne... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | tasr

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.