Remišová obvinila Denník N zo šírenia poloprávd a klamstiev
23 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Denník N klame, keď tvrdí, že opatrenia, ktoré minulý týždeň navrhol minister zdravotníctva Lengvarský, neprešli vinou „pomýlenej SaS a Veroniky Remišovej," píše Remišová. Remišová sa v príspevku na sociálnej sieti venuje korektnosti niektorých novinárov, ktorých hodnotový pohľad na svet sa ani tak veľmi neodlišuje od extrémistov. "Ku korektnosti a výbave novinárov patrí aj vzťah k pravde," píše na sociálnej sieti. 

Remišová si myslí, že každý, kto ovláda matematiku vie, že vláda má 16 členov a na schválenie nejakého návrhu je potrebných 9 hlasov. Zdôrazňuje, že opatrenia ministra Lengvarského nikto na vláde nevetoval. A dodáva, že strana Za ľudí vždy konzistentne presadzovala a bude presadzovať, že akékoľvek opatrenia musia zároveň motivovať k očkovaniu.

Slovensko podľa Remišovej nepotrebuje neustále opakujúce sa lockdowny, ktoré ničia ekonomiku, pracovné miesta aj spoločnosť. A myslí si, že potrebuje zvýšiť podiel zaočkovaných ľudí v rizikových skupinách obyvateľov. To je podľa nej dôvod, kvôli ktorému vo všetkom podporujú motiváciu pre ľudí, aby sa dali zaočkovať a boli tak chránení pred ťažkým priebehom ochorenia.

Vyvrátil Rizman svojim príspevkom obvinenia Danka a Tarabu?
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová si od niektorých politikov zlízla ostrú kritiku za to, že v piatok na pohreb Mekyho Žbirku dorazila aj s priateľom Jurajom Rizmanom. Informoval blesk.cz Má vraj okamžite vrátiť peniaze za náklady platené zo... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Denis Merva

Denník N píše na adresu Remišovej klamstvá a polopravdy

Remišová vysvetľuje, že vláde navrhla zaviesť lepšiu motiváciu pre očkovanie a síce miernejšie pravidlá a zvýhodnenia pre očkovaných, čo nakoniec v prijatých pravidlách aj bolo zohľadnené. V deň, keď sa chystala medzi inými aj tento návrh podporiť bolo plánované druhé zasadnutie vlády zrušené. "Jeden z koaličných partnerov premyslieť, hoci nakoniec za to ani vo štvrtok nehlasoval," píše a má zrejme na mysli SaS.

"Nie je to prvýkrát, čo Denník N píše na moju adresu klamstvá a polopravdy. Je to škoda, pretože nepoctivá žurnalistika len prispieva k rozdeľovaniu spoločnosti a stiera rozdiely medzi štandardným médiom a šíriteľmi hoaxov," konštatuje v závere.

Je jasné, že Orbán bude trvalým tŕňom v oku Bruselu
Názor Paula A. Nuttalla (Russia Today) Vyhlásenie maďarského premiéra Viktora Orbána, že má za cieľ reformovať Európsku Úniu zvnútra, príliš neuvítajú niektoré západoeurópske národy unavené problémami, ktoré im neustále spôsobuje, myslí si... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Diana Zaťková