Jasmina Alagič a jej vyjadrenie na očkovanie! "Už ma to se..e!" (VIDEO)
18 | 11 | 2021 I Denis Merva

Jasmina Alagič sa na sociálnej sieti Instagram rada vyjadruje k aktuálnym témam. Nebolo tak výnimkou ani tentoraz a vyjadrila svoj názor na očkovanie!

Jasmina sa v stredu večer prihovorila prostredníctvom Instagramu k fanúšikom a sledovateľom. Spomenula, že má čas sa k danej téme vyjadriť, nakoľko nemale na starosť syna Sanela. Prihovorila sa sledovateľom a fanúšikom prostredníctvom "Môj Príbeh" na sociálnej sieti Instagram. 

Vyjadrenie Jasminy Alagič na očkovanie, rozdelovanie očkovaných a neočkovaných:

Zaočkovaná som, pretože som lekár – debil, v živote som to neštudovala, absolútne sa v tom nevyznám a dôverujem ľuďom, ktorí s tým robia, ktorí majú skúsenosti a ktorí majú znalosti. Aj napriek tomu si dokážem trošičku zapochybovať, lebo si hovorím – toľko zaočkovaných ľudí, rekordný počet prípadov, štvrtá, piata, desiata dávka, nikto vlastne netuší, ako to funguje. Ja len chcem, aby sme my ľudia zostali zdraví duševne, lebo to je podľa mňa tisíckrát horšie ako covid. Keď sa zbláznime, to len bude v ....” dodala Alagič.

Beňová odkazuje Cibulkovej "Ty mrcha!"
Pozrite sa ako Beňová nazvala bývalu športovkyňu. Žeby to tento krát Beňová prestrelila ? Informovala pluska.sk Kontakt a kamarátstvo medzi europlankyňou Monikou Beňovou a bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou nie je žiadným tajomstvom! Beňová... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!