Heger sa nám mierne pomotal, žeby účinok tretej dávky?(VIDEO)
12 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Téma očkovanie experimentálnymi vakcínami proti COVID-19 neutícha ani na Slovensku, A to najmä preto, že sa vôbec nenapĺňa to, čím nás „odborníci“ a vláda ubezpečovali na začiatku. Teda, že vakcína bude zdravie a sloboda.

Ako sa ukazuje, vakcína nie je ani zdravie, a už vôbec nie sloboda. Absolútne jasne, aj keď úplne šalamúnsky, to potvrdil na tlačovke aj premiér Eduard Heger, ktorý v skratke povedal: „Zaočkovaní majú v sebe protilátky a protilátky sú protilátky preto protilátky, lebo sú proti-látky!“ No rozumeli ste tomu? Ale aby to bolo jasnejšie, slová premiéra zverejnil v zostrihu videa portál verejnycinitel.sk.

Intelektuálna ekvilibristika spojená z artikulačným cvičením herca

„Dnes ľudia, ktorí sú zaočkovaní, pomáhajú fungovaniu ekonomiky. Ja sám som strávil niekoľko hodín diskusiou s odborníkmi z konzília,“ priznáva na tlačovke Heger a dodáva, že sa ich veľmi podrobne pýtal, aký je rozdiel medzi zaočkovaným a nezaočkovaným z hľadiska šírenia. „Títo ľudia majú veľmi zrozumiteľné odpovede. A je výrazný rozdiel, lebo áno, zaočkovaní výrazne menej šíria tento vírus. Čo je prirodzené, pretože majú v sebe protilátky, a ako dobre vieme, protilátky sú protilátky preto, lebo sú proti látky, čiže bojujú proti vírusu a samozrejme eliminujú ho už v zárodku,“ skonštatoval úplne „jasne“ Heger. Z jeho slov je podozrivé, či bývalý predajca vodky v USA nemá náhodou v sebe nejaký ten kalíšťok.

„Človek, ktorý protilátky nemá, nemá čím bojovať proti vírusu,“ dodáva veľa vravne premiér, podľa ktorého nechceme aby bola poškodzovaná ekonomika z hľadiska covidu, a preto budeme triezvo pristupovať k opatreniam, ktoré budú môcť ekonomiku ďalej ťahať a budeme ju otvárať pre očkovaných. „Predbežný dátum ešte budeme konzutovať s konzíliom najskôr o 10 dní,“ dodáva Eduard Heger na koniec zostrihu videa.

„Toto je čo za intelektuálna ekvilibristika spojená z artikulačným cvičením herca pred (alebo počas) vystúpenia na javisku. Jedine kto je PROTI ľuďom a za krach ekonomiky je táto vláda diletantov, to mu nikto z toho „konzília odborníkov“ neukázal čísla z iných krajín (najviac zaočkovaných), že tam sa covid šíri ešte viacej, tiež, že aj očkovaný môže byť prenášači a dokonca „asymptomatický“?? Boože ľudia čo to za časy žijeme keď sú doslova tupý ľudia uznávaný ako autority,“ napísal do diskusie pod videom Radoslav.

Chmelár: V tomto štáte už môže byť premiérom každý tajtrlík (VIDEO)
Od minuloročných volieb nemá Slovensko šťastie na premiérov. Despotu Matoviča vystriedal obchodník s vodkou Heger. Jeden lepší ako druhý. A najvýstižnejšie toto súčasného nazval Eduard Chmelár. Premiérske duo Matovič – Heger zrejme nemá vo svete... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik