Harabinova „divočina“ na súde. Takéhoto ste Harabina ešte nevideli! (VIDEO)
27 | 10 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nie Tibor Eliot Rostas ale Štefan Harabin bol hlavnou „hviezdou večera“ na Najvyššom súde. Jeho spor s väzenskou a  justičnou strážou aj políciou zrejme vojde do dejín.

Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je náš azda najznámejší bezrúškovec. A včera sa na miestach, kde istý čas ako šéf pôsobil, teda na Najvyššom súde, spôsobil naozaj poriadny rozruch. Rozpálený ako tisíc čertov sa pustil do všetkých uniformovaných členov, ktorí ho nechceli pustiť do pojednávacej miestnosti. Svoje vyčíňanie si napokon zverejnil aj vo videu na jeho facebookovom profile.

Nemôžete ma nevpustiť dnu! Vy nepoznáte zákony, vyzlečte si uniformu!

Štefan Harabin sa chcel zúčastniť na Rostasovom odvolacom konaní na Najvyššom súde, kam ho ale bez rúška pustiť nechceli. Bez rúška bol aj samotný Rostas i jeho právnik. „Pustite ma do budovy! A keď nepoznáte právny štát tak zvlečte uniformu,“ kričal Haranin na člena ZVJS. Kým Rostasa cez detektor vpustili, Harabina, ktorý šiel hneď za ním člen väzenskej a justičnej stráže ďalej vpustiť nechcel. No a tu sa strhla prvá mela, ktorá sa nezaobišla bez kriku najmä zo strany „atakovaného“ Harabina. „Nemôžete ma nevpustiť keď ste pustili jeho! Dvojité veci nemôžete robiť!“ dožadoval sa práva expredseda Najvyššieho súdu.

Harabin dokonca radil členovi ZVJS aby vyzliekol uniformu. Ostraha súdu si teda privolala na pomoc policajnú hliadku, ktorá ale dopadla úplne rovnako. „Vy nemáte právo zasahovať na pôde súdu, naučte sa zákony,“ kričal Harbin na policajta, ktorému rovnako radil vyzliecť uniformu. Tak či onak, sudca napokon po asi hodine rozhodol, že do pojednávacej miestnosti môžu vojsť iba tí, ktorí budú mať na tvári rúško. Harabin s Rostasom sa teda porúčali a zo súdu odišli preč. Dnu zostal iba Rostasov obhajca, ktorý si rúško napokon dal. Jeho správa ale klienta vôbec nepotešila. Súd mu napokon jeho predchádzajúci rozsudok potvrdil.

Mega škandál: Slovenskí policajti obmedzovali Harabina a Slovákov na území Maďarska! (VIDEO)
Včerajšieho protestu nespokojných ľudí na hraničných prechodoch sa zúčastnil aj exminister spravodlivosti a vnútra a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin. A ako ináč, opäť vzbudil pozornosť. Pustil sa totiž do policajtov, ktorí stáli na... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik