Z opatrení mi už vypína mozog - extrémista Rado Baťo
09 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Premiér Eduard Heger dnes predstavil nové opatrenia na ktorých sa zhodla koaličná rada. Týkajú sa očkovaných, aj neočkovaných, aj tých ktorí prekonali ochorenie COVID-19, ale aj prevádzok a ubytovacích zariadení. "Mne už normálne vynecháva procesor," týmto okomentoval nový návrh bývalý poradca exprezidenta Kisku Rado Baťo. A na sociálnej sieti bol opäť raz tvrdo kritický. 

„Nezaočkovaní zamestnanci prevádzok v čiernych okresoch, ktorí ochorenie neprekonali, budú môcť byť aj testovaní. Ale, test im zabezpečí zamestnávateľ. A to minimálne dvakrát do týždňa na vlastné náklady,“ informoval podľa Rada Baťa kazateľ Eduard. Baťo poukazuje na to, že testovanie by zároveň nebolo povinné.

Blaha: Za to, že sa Slovensko ocitlo v Matovičovom pekle, môžu aj platené Sorosove médiá!
Takže "dobytok" a "svine" je fajn, ale hovoriť o Sorosovej čriede prasiat je najväčší zločin proti ľudskosti? To myslíte vážne? Pýta sa vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha slovenských... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Niekto sa na podnikateľov úprimne a odvážne vykašlal

"Mne už normálne vynecháva procesor," píše.  A píše aj dôvod, kvôli ktorému to tak je: "Vláda v najhoršie postihnutých okresoch zavádza možnosť dvakrát týždenne testovať neočkovaných pracovníkov. Ale je to nepovinné a zaplatiť to má zamestnávateľ? V akom vesmíre má toto fungovať ako účinné opatrenie? A prečo by si testy nemali platiť sami nezaočkovaní dezoláti?" Pýta sa.

Baťo si myslí, že zavedené opatrenia sú iba z jediného dôvodu. "Aj sa tváriť, že niečo riešim. Aj si nepohnevať dezolátov a ich koaličného hovorcu Borisa," píše. Koho označil za dezolátov nekonkretizoval.

Baťo v závere poukazuje na to, že zaplatiť to majú podnikatelia, ktorí stále márne čakajú na odškodňovací zákon, čo vláda sľubuje rok a niekto sa na nich úprimne a odvážne vykašlal. 

Slovenská pošta "skvalitňuje" služby masívnym zatváraním pobočiek a rušením schránok
Slovenská pošta je štátny kolos, ktorý, obávam sa, by v tejto forme a pri týchto službách, bez masívnej podpory štátu neprežil. Zatváranie pobočiek Samozrejme, len tých nerentabilných. Ako sa taká nerentabilná pobočka vyhodnotí? Použijem príklad... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Eka Balašková