Monika Beňová ma za sebou mimoriadne úspešný rok!
09 | 11 | 2021 I Denis Merva

Posledný rok europoslankyne Moniky Beňovej bol naozaj mimoriadne vydarenýInformovala o tom pluska.sk

Dá sa povedať, že Beňová zažíva najkrajšie obdobie svojho života!  Ako je už známe, politička sa rozhodla vo veku 52 rokov priniesť na svet nového potomka! Malá Leuška sa naozaj vydarila! Tento rok zažila aj daľší skvelý moment matky, a to svadbu svojho syna!

Každá matka by si priala stať sa čím skôr starou mamou! Teraz sa však vnúča rapídne priblížilo, keďže Martin a jeho vyvolená Gréta si tento rok povedali osudné "áno". Na svojom profile Instagramu alebo Facebooku si europoslankyňa svoje súkromie až tak nestráži a kľudne sa pochváli fotkami svojej malej Leušky!

Na svojom profile Intagramu pridala fotky po pôrode dcérky a vyznala v popise lásku a poďakovanie všetkým nasledujúcimi vetami! My prajeme Monike veľa zdravia a štastia v živote, nech sa jej splnia všetky priania! 

Leuška nám naplnila každý jeden deň uplynulého roka šťastím, láskou, nehou, strachom. Každá prebdená noc bola vyvážená jej úsmevom. Viem, že mnohí ľudia to nechápali, boli aj takí, ktorí pridávali nevraživé poznámky. Ale nič nám nemohlo pokaziť našu nekonečnú radosť a šťastie a tak to bude navždy. Ďakujeme ti dcérka, že si k nám prišla a naplnila naše srdcia a životy.

 
 
Takto vyzerá Monika Beňová rok po pôrode! (FOTOGALÉRIA)
Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová sa pred rokom stala druhýkrát mamou. Dnes rok po pôrode pridáva fotky na instagram so svojou dcérou Leou, na ktorých vyzerá naozaj spokojne a šťastne! Informáciu poskytla pluska.sk Dva roky dozadu,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva