Sulík sa pokojne môže volať Nevedko. Toto VIDEO vás isto dobre pobaví
08 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poznáte knihu ruského autora Nikolaja Nosova Nevedkove dobrodružstvá? Že nie? Škoda, pretože to, čo predviedol na tlačovke minister hospodárstva Richard Sulík je hodné oslovenia „Nevedko“.

Richard Sulík sa snažil pred novinármi vysvetliť situáciu okolo jeho výpravy na výstave EXPO v Dubaji. Novinári sa však nedozvedeli takmer nič, pretože pán minister sa zahral na „mŕtveho chrobáka“ kríženého s Nevedkom. On vlastne nič nevedel a ničom nebol informovaný. To potom asi i vrátnik na jeho ministerstve vie viac ako on. Zostrih, ktorý vo videu zverejnil portál Trúba N nielenže dobre pobaví, ale aj úplne vystihuje celú situáciu z pohľadu ministra Sulíka.

A to Richard Sulík vraj „vyčerpávajúco odpovie na všetky otázky“, ktoré mu novinári položia. Nuž, ak toto sú vyčerpávajúce odpovede, tak potom Pán Boh pomáhaj pri tých, ktoré také nie sú. „Nevedel som!“, ale aj „Nebol som informovaný!“ či „Neviem ako sa to stalo!“ Najčastejšia odpoveď pri tom bola: „Neviem!“ Každopádne celé to nevedel nejako rozumne vysvetliť, pretože sa to nejako udialo, pritom on tomu „venoval málo pozornosti“.  Nuž, vraj má po 50-tke a stalo sa mu obyčajné ľudské zlyhanie. Nuž povedzte, veríte tomu?

Sulik Air Dubai Travel all inclusive
Zvláštna a hnusná doba je tu. Hnusná najmä tým, ako hnusne ju zneužívajú a využívajú hnusní ľudia. Ak ľahko je zneužiteľná. Stačí mi spraviť teraz pár klikov a na verejnosť sa dostanú všetky mená aj s osobnými údajmi cestujúcich na palube charteru... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Ivan Brožík