Trapas snúbenice Juraja Drobu! Urobila to omylom? (FOTO)
07 | 11 | 2021 I Denis Merva

Dnešným trendom rozhodne sú upravené fotografie na socálnych sietach, nuž keď pridáte fotku bez uprávy a s úpravou omylom naraz, vzniká z toho tak trošku povediac trapas! Informovala o tom pluska.sk

Podarilo sa to Miroslave Valovičovej, snúbenici župana Juraja Drobu, ktorá ma aktuálne pozíciu na Ministerstve Hospodárstva SR, ktorej aktuálna fukncia je generálna komisionárka slovenskej expozície na EXPO v Dubaji. 

"Slovenský pavilón na EXPO Dubaj navštívil aj podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič. Okrem prehliadky pavilónu sa zúčastnil aj viacerých diskusií a workshopov zameraných na batériový priemysel, vplyv pandémie na rozvoj regiónov a miest a technologický pokrok v zdravotníctve či školstve," napísala pod príspevkom na sociálnej sieti Instagram.

Na jednej použila filter, ktorý jej upravil črty tváre, zároveň pridáva do toho istého prispévku aj fotku bez úpravy. To či to Valovičová urobila omylom alebo naschvál vie len ona sama. Posúdťe rozdiel na fotografiách sami!

Pred úpravou
Pred úpravou
instagram(@miroslava.valovicova)
Po úprave
Po úprave
instagram(@miroslava.valovicova)
Pred úpravou
Po úprave

 

Zuzana Čaputová ako módna ikona na summite v Glasgowe?
Kým ostatní sledovali fotky stretnutia vojvodkyne Kate so Zuzanou Čaputovou a zaujímalo ich o čom sa mohli rozprávať, ženy samozrejme v prvom rade zaujímali ich outfity! Spomalenie ničenia planéty, tak znie hlavna téma summitu ktorý sa konal v... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Denis Merva