Tragická noc na Kysuciach: Zranený policajt pri zásahu smrteľne zranil unikajúceho vodiča
04 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Takto to zrejme skončiť nemalo. Policajt, ktorý chcel zadržať unikajúceho vodiča musel použiť služobnú zbraň. Jeho zákrok sa ale skončil tragicky.

Vodiči unikajúci pred políciu si neuvedomujú, že muži zákona môžu pri ich zadržaní použiť služobnú zbraň. A presne toto sa stalo v utorok v noci na Kysuciach, kde sa však policajná streľba skončila, podľa portálu noviny.sk, tragicky.

Unikajúci vodič prešiel zasahujúcemu policajtovi po nohách

Tragický incident sa stal v utorok hodinu pred polnocou v obci Dunajov na Kysuciach. Policajná hliadka chcela zastaviť osobné auto. Vodič sa jej síce snažil uniknúť, ale hliadka jeho vozidlo v úzkej uličke medzi rodinnými domami zablokovala. Po tom ako policajti vystúpili z auta mal šofér šliapnuť na plyn a snažiť sa uniknúť. Jedného zo zasahujúcich príslušníkov ale pri tomto manévri zrazil tak, že mu prešiel autom po nohách. Policajt však nezaváhal na unikajúce auto ešte stihol vystreliť.

Podľa informácii TV JOJ vodič, ktorý unikal pred policajtmi a záchranári sa po pokúšali desiatky minút oživovať, napokon zomrel. Na miesto najskôr prišli aj kriminalisti a inšpekcia ministerstva vnútra, ktorá si celý prípad prevzala. Policajti miesto činu opáskovali a krátko pred druhou hodinou ráno prišla i obhliadajúca lekárka. Zraneného policajta previezli do nemocnice v Čadci s pomliaždeninami končatín a možno bude musieť podstúpiť aj operačný zákrok.

Streľba v Nitre: V ohrození života boli účastníci Farmy aj známy DJ, ten je zranený
30 | 05 | 2021 | Tibor Sipos