Selektívne právo je bezprávie, vážený mainstream!
02 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

Selektívne právo je taký výklad právneho stavu, ktorý jeho vykladačom umožňuje nechutnú a primitívnu mocenskú či správnejšie boľševickú propagandu. Vzdialenú od faktov a so skutočným právom nemajúcu nič spoločné. Vyberať si zo zákonnosti iba hrozienka, ktoré dokážu správne ochutiť demagógiu, je v podstate novinársky zločin. A nielen to. Ide o prostitúciu v žurnalistike. (Ivan Brožík)

Videá z chaty som nepozeral. Nemám dôvod. Nezaujímam sa o pytliactvo. A potom - nedokázal by som na jednej strane ospevovať geniálny film Ucho z roku 1970 a na druhej parazitovať na "Uchu 2021". Ak neviete, pozrite si ho. Ide asi o najlepší film, ukazujúci komunistické 50. roky nie ako rozjasanú dobu robotníckej triedy, ale ako dobu plnú strachu a všeobecného špicľovania. Vďaka mainstreamu tu túto éru máme naspäť, žijeme ju v priamom prenose. Vďaka mainstreamu, poplatnému šialenej moci. Moci, ktorej bezcharakternosť sa ukazuje v plnej nahote, ako nahá tanečna pri tyči v lacnom zafajčenom striptízovom pajzli.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/29/predusickova-spomienka-na-generala-lucanskeho-a-dalsich-likvidovanych

Elitný bývalý policajný vyšetrovateľ a znalec trestného poriadku a práva Jozef Šátek pripomína: "Pri nasadení techniky k obrazovo-zvukovému nahrávaniu v rekreačnej chate nepostačuje, aby skutok bol právne kvalifikovaný len ako pytliactvo – úmyselný trestný čin s hornou hranicou trestu odňatia slobody prevyšujúcou tri roky (§ 114 ods. 1 Trestného poriadku)." Prečo sa na toto nepýta súdov, polície, ministerky spravodlivosti a ministra vnútra mainstream? No lebo... Ako mohli byť na sledovanie pytliactva NEZÁKONNE odsúhlasené tieto prostriedky? Neboli odsúhlasené na základe niečoho iného? Ak áno, kým, na čí rozkaz či príkaz? Odpoveď je priama na jazyku, ale to tiež mainsteream nezaujíma, lebo sa neželá, aby ho to zaujímalo.

Pozrime sa ešte raz na myšlienky Jozefa Šáteka: "Ak sa v trestnom konaní o trestnom čine pytliactva podľa § 310 Trestného zákona vyhotovovali obrazovo-zvukové záznamy a s odkazom na § 114 ods. 2/ Trestného poriadku tieto boli vyhotovované v „obydlí“ (viď § 99 ods. 1 Trestného poriadku) t. j. v rekreačnej chalupe či chate, tak právna kvalifikácia takéhoto skutku musela dosahovať úroveň až „zločinu“ (trest odňatia slobody prevyšujúci 5 rokov) a v tomto prípade daný skutok musel byť právne kvalifikovaný až ods. 4/ trestného činu pytliactva a tým musela spôsobená škoda preukázateľne dosahovať úroveň „značnej škody“, čo znamená, že nezákonným pytliactvom musela byť preukázateľne spôsobená škoda najmenej vo výške 26.600 €."

Keby sa niekomu z mainstreamu chcelo, rýchlym vyhľadávaním na inetrnete si zistí, že za zabitie bizóna je pokuta asi 4600 eur, za rysa o tisícku menej a kamzíky na južnom Slovensku, ako je známe, nežijú. Iba ak rôzne "kozovité", za ktoré je pokuta takmer smiešna. Mimochodom, aj keby išlo o kamzíka a keby sme uznali, že Robert Fico si išiel na "maďaroch" zapoľovať na toto zviera, spoločenská škoda by nedosiahla 7000 eur. Tu je dosť veľká diera vo vašom selektívnom vnímaní práva, vážení novinári mainstremu! Až do očí bijúca a vy, vždy plamenným mečom spravodlivosti bojujúci, teraz nič.Celkom očividne zámerne nič.

Ešte raz citujem z úvahy elitného exvyšetrovateľa Šáteka: "Nasadenie techniky k vyhotovovaniu obrazovo-zvukových záznamov v obydlí, napriek vydanému súhlasu sudcu toto po formálnej stránke nespĺňa zákonné podmienky a teda získanie tohto dôkazu môže byť považované za rozporné so zákonom (nepoužiteľné ako dôkaz pre trestné konanie)." Nemám dôvod pochybovať o tomto tvrdení.

Ale mám maximálny dôvod znepokojene sa pýtať, prečo sa vyšetruje únik videí z nezákonne získaných odposluchov a nevyšetruje sa samotná nezákonnosť okolností ich vzniku? Mainstreamu je zjavne nanajvýš úplne jasné, že dôkazy takto získané nemajú cenu ani toho papiera ním každodenne popisovaného, ale propaganda je propaganda. Za to mu to predsa stojí. A že tu máme nejaké Ucho 2021? Nebuďme malicherní, keď sa rúbe les, pardon, "čistí", tak nejaké tie triesky predsa lietajú, to je samozrejmé. No, triesky. Veď viete, čo lieta, keď sa kydá chliev.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/29/moralizatori-vsetkych-stran-a-medii-spojte-sa