P. Pellegrini: Rančerovi Sulíkovi sú ľudia ukradnutí!
29 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Peter Pellegrini a Richard Sulík sa stretli v dueli v relácii Na hrane. 

Ako "odtrhnutý vagón"

"Zamietli ste náš návrh znížiť DPH na energie pre budúci rok. Vládnete tu jeden a pol roka, dokedy sa chcete na mňa vyhovárať?" pýta sa Peter Pellegrini ministra hospodárstva, ktorý tiež veľmi rád operuje formulkou "lebofico". Pellegrini pokračuje: "Dnes vám ľudia štrajkovali, hovorili, že sú na kolenách a zase si tu vymýšľate, že čo Matovič."

Kde ste boli vy? Chabo argumentoval Sulík, "veď gastro požadovalo pomoc už aj za vašej vlády." Na to mu Pellegrini pripomenul, že v prvom kroku znížili DPH na ubytovanie. "Pre celý hotelový sektor. A to bol prvý krok." Pellegrini pokračuje: "Vy podporujete premiéra Hegera. Ale kde ten je? Veď keď sa pozerá na vás, vy sa vyhovárate na Matoviča, Matovič na Sulíka a kde je Heger? A tí chudáci v Spišskej Novej Vsi musia zavrieť reštauráciu, lebo im nikto nepomôže ani s nájmom. Jednoducho krachnú. A títo ľudia sa rehocú."

Z Roberta Fica sa stáva štvanec
Róbert Fico (SMER - SD) trestné oznámenie, keď mu z kancelárie ukradli 50 tisíc a zlaté mince, nepodal. Tvrdí, že neverí Mikulcovým ľuďom. Urobili to za neho iní. Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson a poslanec Ondrej Dostál. Aj keď ich o to nikto... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Na pretrase aj ranč

"Ja vám nezávidím ten ranč. Nikomu nezávidím majetok, ktorý si nakúpil legálne. Len pripomínam, že tak, ako vy máte teraz veľkú starosť o zlaté mince Roberta Fica, tak aj my. Oficiálne už máme pripravené podanie na vás - aby ste šli na výbor preukázať, ako ste ten ranč nadobudli." Rovnako, ako musel P. Pellegrini preukazovať ako nadobudol svoj byt. "Ja viem, že to dúfam preukážete, ale pôjdete to absolvovať. Potom sa ani nečudujem, že vy chcete daňové stropy, odvodové stropy, hentaké stropy, lebo vám už to bude jedno." uzavrel Pellegrini, popri ktorom minister hospodárstva sedel, ako zmoknuté kura.

Sulík reagoval na "chalúpku" v Austrálii (VIDEO)
Nedávny rozhovor ministra financií Igora Matoviča pre Nový Čas priniesol zaujímavé informácie. Nielen to, že Lengvarský je horší minister ako Krajčí ale aj to ako sa bývalý premiér "prekecol". Priznal totiž, že Sulík vlastní ranč v Austrálii,... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Ivan Mihale