Sulík reagoval na "chalúpku" v Austrálii (VIDEO)

Nedávny rozhovor ministra financií Igora Matoviča pre Nový Čas priniesol zaujímavé informácie. Nielen to, že Lengvarský je horší minister ako Krajčí ale aj to ako sa bývalý premiér "prekecol". Priznal totiž, že Sulík vlastní ranč v Austrálii, neďaleko Perthu.

„Toto je Sulíkovo posledné ministrovanie a po budúcich voľbách odchádza do Austrálie a ukazoval mi, kde má ranč pri Perthe.“ Uviedol Matovič v rozhovore pre Nový Čas. A ako to už na Slovensku býva, minister hospodárstva musel na túto "dezinformáciu" reagovať a zachraňovať, čo sa zachrániť ešte dá.

Priznal farbu

Musel tak urobiť v reakcii na divácku otázku v politickej relácii Na telo, ktorú v nedeľu odvysielali. Sulík v odpovedi priblížil ako nehnuteľnosť nadobudol a ako ju plánuje využívať.

Igor Matovič: Lengvarský je horší ako Krajčí
Vďaka výsledku vo voľbách je najsilnejším koaličným lídrom, aj keď premiérske kreslo si s kolegom vymenil za kreslo ministra financií. Napriek tvrdeniu, že financiám v ich rodine rozumie len Pavlínka (manželka, pozn. red.) Igor Matovič poskytol... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Založil byty a kúpil si časť chalúpky

"Normálne som si požičal. Založil som svoje byty a zobral som si úver," uviedol Sulík a pokračuje doslova zarážajúcou vetou. „Som jeden z troch vlastníkov nejakej menšej usadlosti.“ Týmto reaguje a dementuje  Matovičove vyjadrenie, že vlastní v Austrálii ranč.

Ranč to teda podľa jeho vyjadrení nie je, ale je určite zaujímavé, že potreboval založiť byty na to aby si mohol kúpiť časť menšej usadlosti. Dokonca mu nerobí problém sa o ňu deliť s ďalšími dvoma vlastníkmi.

Kedy už z politiky odíde?

Sulík taktiež reagoval aj na Matovičove vyjadrenia, že je to Sulíkove posledné ministrovanie a potom odchádza. Sulík však aj toto otočil, že nič také nepovedal a iba normálne uvažuje ako 55 ročný slovenský občan. A takéto sťahovanie plánuje až na dôchodkový vek, čiže o 10- 12 rokov. „Keď budem na dôchodku, tak tam plánujem tráviť zimné mesiace,“ uviedol.

Richard Sulík pripustil vypnutie plynu. Kedy by mohlo dôjsť k najhoršiemu?
Duel ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) a Ladislava Kamenického (SMER - SD) v relácii Na telo, televízie Markíza odkryl mnohé. Okrem iného aj to, že pokiaľ dôjde k naplneniu prognóz a bude nastávajúca zima extrémne studená, môže dôjsť aj k... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová