Kto vlastní chatu, kde sa mali stretávať „pytliaci“?
29 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vysvetlenie polície, že do chaty nainštalovala s povolením sudcu pre to, aby odhalili stretávanie sa v nej pytliakov je viac ako zvláštne. Ak to mali byť pytliaci, ktorí sú na vide zachytení, tak to teda bol parádny „úlovok“!

Poľovnícka „chata“, v ktorej zachytili nastražené skryté policajné kamery namiesto pytliakov Roberta Fica, Roberta Kaliňáka, či otca Norberta Bödöra Miroslava, ale aj syna Tibora Gašpara Pavla a obhajcu Mareka Paru odkryla pre niekoho zaujímavé veci, pre iného takmer nič. Podľa portálu 1.pluska.sk, sú ale zaujímavé aj detaily týkajúce sa samotnej poľovníckej chaty.

Chatu si od Štátnych lesov prenajímal Miroslav Bödör a jeho poľovníci

Hneď na úvod je treba poznamenať, že na videách zachytený exminister vnútra Robert Kaliňák si myslí, že odpočúvanie bolo nelegálne: „Pozrite si historicky, či niekedy bolo nasadené priestorové odpočúvanie v prečine pytliactva,“ konštatuje stroho a preto je možné, že sa účastníci stretnutí budú brániť právnou cestou.

Ale poďme k sľubovaným detailom týkajúcich sa samotnej poľovníckej chaty. Denníka N zistil, že chatu pri Veľkom Ďure si prenajíma od roku 2008 od štátnych lesov Poľovnícka spoločnosť Čierny vŕšok. Jej predsedom je podľa Registra poľovníckych organizácií Miroslav Bödör, otec smeráckeho oligarchu Norberta. V roku 2008 bol ministrom hospodárstva za Smer Ľubomír Jahnátek, ktorý bol pred zadržaním Norberta Bödöra jeho susedom v Nitrianskych Hrnčiarovciach. Miroslav Bödör býva priamo v Nitre a Gašparovci v neďalekých Janíkovciach, takže všetci to tak mali na chatu asi tak 30 km.

Škandál: Polícia nahrala Fica aj ďalších na tajných stretnutiach ako sa bavia o ovplyvňovaní káuz!
Tak toto je bomba! Policajti majú nahraté rozhovory z tajných stretnutí, na ktorých je Robert Fico, Robert Kaliňák aj ďalší traja veľmi zaujímaví ľudia. Na skutočnosť, že viaceré osoby z prostredia politiky, podnikania a advokácie sa snažili... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Všetci, ktorí prišli do styku s nahrávkou, pôjdu na detektor lži. Odhalený vinník bude trestne stíhaný a prepustený zo zboru,“ povedal dočasný policajný prezident Štefan Hamran pre portál pravda.sk v súvislosti s únikom nahrávok do niektorých médií. Pre zverejnenú nahrávku už podala NAKA trestné oznámenie na Úrad inšpekčnej služby a vo veci sa angažuje aj generálny prokurátor Maroš Žilinka. Ten dal únik preveriť pre možné naplnenie skutkových podstát trestných činov zneužívania právomoci verejného činiteľa a marenia spravodlivosti.

Fico sa bráni: Nepovedal som nič, čo by ste už nepočuli! (VIDEO)
Na slovenskej politickej scéne dnes vybuchla doslova bomba. Na verejnosť sa dostala informácia, že polícia získala videá aj audio nahrávky z tajných stretnutí Roberta Fica a ďalších štyroch veľmi zaujímavých osôb. Škandál s policajnými nahrávkami... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik