66-ročný Nemec sa priznal, že vykastroval niekoľkých mužov na svojom kuchynskom stole
30 | 10 | 2021 I Lukáš Leca

Nemca súdia za vraždu a za zmrčanie pohlavných orgánov niekoľkých ďalších mužov počas nezákonných lekárskych zákrokov vo svojom vlastnom dome. Trvá na tom, že operácie boli dobrovoľné, a popiera vinu za smrť jedného „pacienta“, informuje portál RT.

66-ročný elektrikár vo štvrtok na súde v Mníchove uviedol, že jeho "pacienti" sa na zákroky prihlásili dobrovoľne. Muž priznal, že v rokoch 2018 až 2020 vykastroval alebo čiastočne odstránil pohlavné orgány ôsmim mužom. Dodal však, že nenesie žiadnu zodpovednosť za smrť jedného muža, ktorý zahynul niekoľko dní po jednej z jeho amatérskych operácií.

Obžalovaný tvrdí, že pôvodne začal ponúkať sexuálne služby prostredníctvom webových stránok BDSM, aby zarobil peniaze a splatil dlhy. Bizarné operácie pramenili z týchto „služieb“. Operácie vykonával na svojom kuchynskom stole vo svojom dome v meste Markt Schwaben. Mužom údajne tvrdil, že je legitímnym lekárom.

Kim Čong-un schudol 20 kilogramov, ale je zdravý, tvrdí tajná služba Soulu
Severokórejský vodca Kim Čong-un nedávno schudol približne 20 kilogramov, ale je zdravý a snaží sa posilniť lojalitu verejnosti vzhľadom na zhoršujúce sa ekonomické problémy KĽDR. Vyplýva to z neverejnej správy juhokórejskej Národnej spravodajskej... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/TASR

Telesné pozostatky muža, ktorý zomrel po jednom z postupov, objavila polícia v „škatuli“ približne tri týždne po jeho smrti, uviedla agentúra AP. Avšak agentúra neuviedla, kde sa krabica našla.

66-ročný muž bol obvinený z vraždy muža z nedbanlivosti. Obvinený je z toho, že po jeho zmrzačení nezavolal pomoc. Taktiež je obvinený aj z vážneho a nebezpečného ublíženia na zdraví. Jeho prvé súdne pojednávanie sa konalo vo štvrtok.

Celoeurópske masívne protesty proti koronovým opatreniam (VIDEÁ)
V celej Európe sa opäť zišli tisíce demonštrantov na podporu zdravotníckych pracovníkov a proti COVID pasu. V Paríži, Berne, Viedni, Miláne a Terste sa už niekoľko týždňov konajú demonštrácie proti vládnym koronovým opatreniam, píše... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Ingrid Vrabcová