Trump bez chrbtovej kosti, takto sa chce nabaliť na incidente Baldwina
28 | 10 | 2021 I Denis Merva

Donald Trump, ktorého predstavovať nemusíme sa opäť ukázal ako cynický a zákerný neprajník. To, na čom sa aktuálne priživuje je absolútne nemorálne a neprípustné. Informovali topky.sk

Svoje názory Donlad Trump Jr. prezentuje verejne na sociálnej sieti, v ktorých dáva jasne najavo, že na vine neštastného incidentu je herec Baldwin. "Zbrane ľuďí nezabíjajú, Alec Baldwin zabíja ľudí," znie preklad potlače na tričkách, ktoré predáva bývalý prezident za 27.99$. Hyenizmus, takto stručne a v jednom slove sa dá zhodnotiť, to ako sa bývalá hlava štátov zachovala. V prípade neštastného incidentu, kedy herec Alec Baldwin stlačil spúšť a zastrelil kameramanku Halynu Hutchinsovú zároveň neštastne postrelil aj režiséra Joela Souza prebieha stále vyšetrovanie. Na verejnosť sa preto dostávajú naozaj rôzne informácie a verzie celého prípadu. Zatiaľ je viac ako jasné, že pri natáčaní sa o bezpečnosť nedbalo dostatočne. 

„Dúfam, že rodina obete bude Donalda Trumpa Jr. žalovať za to, že sa snaží zarobiť na jej smrti pomocou tých tričiek,” znie jeden z nahnevaných komentárov. 

Alec Baldwin je totiž tvrdý odporca voľnej držby zbraní v USA. Trump si samozrejme bez rozmýšľania neodpustil štipľavý odkaz: „Ten pohľad, keď blázon, čo je proti držbe zbraní, zastrelí viac ľudí ako vaša rozsiahla zbierka zbraní doma,“ napísal komentár k Baldwinovej fotke. Herec Baldwin totiž v minulosti parodoval Trumpa, keď bol ešte prezidentom, čiže zjavne má rodina Donalda Trumpa herca v zuboch. Žiaľ ani to neospravedňuje chovanie Trumpa k tak vážnej psychickej depresii, v ktorej sa po incidente herec ocitol. Nuž, koniec koncov nič nové sme sa o charaktere Trumpa nedozvedeli, vždy to bola cynická hyena.

USA: Asistent režiséra nevedel, že Baldwinovi podáva zbraň s ostrými nábojmi
Americký herec Alec Baldwin, ktorý vo štvrtok nešťastnou náhodou smrteľne zranil kameramanku Halynu Hutchinsovú a postrelil režiséra Joela Souzu pri natáčaní filmu, dostal nabitú zbraň od asistenta režiséra. Ten mu naznačil, že rekvizitu môže... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR