Vy ste pre túto obec, k...t urobili! Fekišovce majú konkurenciu!
28 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Kto si pamätá na obec Fekišovce? Za jedinú noc sa hviezdou stala starostka Miloslava Fedorová, ktorá poslancom prikázala spievať štátnu hymnu a Ďoďovi, aby vzal pero a písal, lebo nevie písať na počítači. Dnes Fekišovciam ostro konkuruje obec Veľký Biel. V tomto prípade ale nie kvôli bizarnostiam, ale kvôli vulgarizmu a ostrým nadávkam. Časť videa zo zasadnutia zverejnil denník Pluska. Starostka si rozhodne nič pred ústa nedal. 

"Pozrite si zasadnutie zastupiteľstva. Stojí to za to! V obci Veľký Biel majú Fekišovce veľkú konkurenciu," píše Pluska. Starostom v obci Veľký Biel je Anton Danter a možno aj z dôvodu, že je ním už štvrté volebné obdobie sa správa podľa Plusky ako majiteľ a vládca všetkého.

Juraj Draxler: "Klamanie o vlastných schopnostiach je v politike to najhnusnejšie"
Juraj Draxler o sebe v aktuálnom statuse na sociálnej sieti tvrdí, že nie je precitlivelý, ale tieto očividné klamstvá v politike mu prekážajú. Politické klamstvá môžu mať podľa neho rôzne podoby. Upravenie pravdy "Podobne, ako v bežnom živote... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Dal to na Fekišovce

Na septembrovom zasadnutí ho k nadávkam dohnala kritika poslanca obecného zastupiteľstva Richarda Blechu. Ten na zasadnutí uviedol, že starosta nepostupoval v zmysle zákona. Podľa portálu Pluska je poslanec presvedčený, že pri nájme štadióna došlo k porušeniu povinností pri správe cudzieho majetku a tiež k zneužitiu právomoci verejného činiteľa. Ale mohlo podľa neho dôjsť aj k iným skutkom. Z čoho obviňuje starostu, odcitoval poslanec starostovi priamo na zasadnutí obecného zastupiteľstva.  

Ten sa ale rozohnil. Okrem iného padli slová, ako "...vy ste pre túto obec k...t urobili...," alebo "...som rád, že takýto k.......a behajú dookola a vyťahujú také veci, lebo teraz transparentne sa rieši všetko...".Starosta potom vyzval poslanca, aby si pokosil aspoň vlastnú záhradku. "...Vy ako predseda záhradkárov ste rozje...i..." Starosta poslancovi vyčítal, že k zrušeniu Zväzu záhradkárov došlo vinou poslanca. Ten starostovi následne pripomenul Fekišovce. Video o tom, čo a ako odznelo, zverejnil portál Pluska.

Erik Tomáš: Nonsens a des! Vymontujte si žiarovky, dobre bude!
Odvolanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) iniciovala strana SMER - SD. V rozprave, k tejto téme sa vyjadril aj nezaradený poslanec Erik Tomáš (Hlas), ktorý uviedol dôvody kvôli ktorým strana Hlas podporí inicatívu strany SMER - SD.... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová