Slovník podpredsedu vlády - čo dodať?
27 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

Slovník Igora Matoviča nie je vyberaný, najmä, ak ide o niekoho, kto mu nesedí. Ťažko ho prirovnať k slovníku bežného slušného človeka a už vôbec ho nemožno porovnávať s výrazovými prostriedkami politikov. Tí by sa totiž oprávnene za niečo podobné od hanby pod zem prepadli. A v normálnych krajinách by za také slovné sekréty, dokonca na adresu svojich kolegov politikov, okamžite po ich vypustení z úst podávali demisiu.

Podpredseda vlády SR a minister financií Igor Matovič si to však môže dovoliť. Na sociálnej sieti, pred svojimi voličmi a pred občanmi štátu. Teda, tým prvým to zjavne neprekáža, tí druhí sú zhnusení. Čo na to maloletí - nevieme. Možno sa to raz doma dozvie aj sám autor nasledujúceho výroku.

Ešte 25. októbra sa zjavil u Igora Matoviča status s textom: "Už chápem, prečo ten skorumpovaný zmrd valí ako besný pes." Toto je celý status, teda, výrok tvorí celý Matovičov status a pod ním je už len zavesené momentálne "slávne" video z poľovníckej chaty.

Slovník chudáka

V komentároch to však dostal naplno naspäť. A to vyberáme iba tie, ktoré obsahujú z nášho pohľadu výrazy hodné dospelých ľudí:

"Slovník chudáka, ktorý nemá na to, aby bojoval s protivníkom slušne.
Žiadna novinka od človeka tejto úrovne."

To sme dopadli

"Tak mu to neuľahčujte sprostosťami ako sú potraty alebo testovanie... a spravte s nimi konečne niečo."

"Toto neni normalne, aby minister mal také príspevky.. čo sme na základnej škole????"

"Úžasný slovník ministra financií. To sme dopadli."

"Super. Akurát to nič nemení na neschopnosti OĽaNO riadiť štát a na tom, ako ste svojim narcisistickým hysterickým plantážnictvom zlikvidoval nádej slušných ľudi na lepšie Slovensko."

Paralela?

(Nevdojak sa natíska slávna hláška primitívneho generála - ministra obrany Čepičku z Čiernych barónov - "chce se mi zvracet".)

Pán Heger, spamätajte sa! Po včerajšku musíte odstúpiť! Trvá na svojom Blaha
Máme tu slovenské Watergate? Alebo Gorilu č.2? Ťažko v tejto chvíli povedať ako celá kauza s videom a odposluchmi Fica dopadne, no každopádne sa má naša verejnosť a politici opäť o čom baviť. Dve strany znepriatelené na život a na smrť sa opäť... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik