"Stanu nechcem ani vidieť!" povedal farmár Miro pri odchode z farmy! (VIDEO)
26 | 10 | 2021 I Denis Merva

Miro svoju púť na statku Farmy definitívne ukočnil po prehratom dueli s Natáliou. Vo farmárskom dueli prehral s Natáliou 2:3. Pri odchode rozhodne slovami nešetril. Bude to ešte silák ľutovať? Informovala markiza.sk

Farmárkou týždňa sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou stane práve Stanka. Sluhami by sa mali stať Mesut a Miška. Pri lúčení s kolegami svoje slova silák vôbec nešetril. Miro a Stanka tvorili pár už od damého začiatku Farmy. Divákom a fanúšikom šou je veľmi dobre známe, že táto dvojica sa často hádala. Naopak keď sa nehádali, mojkali sa a bozkávali. Môžeme to v kľude nazvať, že to bola taká naša slovenská telenovela na obrazovkach Markízy. Miro sa v rozhovore po Farme priznal že duel s Miškou pustil, nakoľko už zrejme nezvládal na statku prítomnosť Stanky.

„Stana už pre mňa neexistuje! Nikdy v živote, fuj! Nech si ju zoberie psychiatria! Taká uvrešťaná žena mi určite nechýba.”

 „Na začiatku bola sympatická, normálna žena. Usmievala sa, všetko bolo okej a keď sa začala hra, otočila sa o 360 stupňov. Začala robiť intrigy. A až teraz, keď to vidím v telke, tak absolútne že ‚no comment‘. Zmenilo sa to, pretože som videl v telke niekoľko častí, kde mi nadávala, špinila ma a čakala, kedy vypadnem. Duel som pustil teda nielen kvôli dcére, ale aj kvôli Stane, že už som z nej mal depky,“ prezradil Miro.

VIDEO

Vysnívanú stavbu hospodára musia farmári zbúrať! (VIDEO)
Stavba zvonice mala byť veľkolepou stavbou v celej histórii Farmy. Hospodár dal však jasný verdikt farmárom! Informáciu priniesla markiza.sk Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Denis Merva