Slunce, seno, jahody je oproti parlamentu trúchlohra alebo "Už se (zas) perou"!
21 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

"Koaličný poslanec premenoval SaS na Stranu amatérov Slovenska a poslankyňu nazval zúfalkou. „Žiarliš!“ odkázala mu..." Znie titulok článku na webe ereport.sk. A to už sa dostávame k známej scéne z v titulku spomínanej komédie, kde sa na nádvorí družstva pobije celá dedina.


"Dlhodobé napätie je cítiť najmä medzi Patrickom Linhartom zo Sme rodina a Jarmilou Halgašovou zo SaS. Najnovšie sa pohádali kvôli potravinovému semaforu." Píše citovaný ereport.sk.
Bitka o kýbliky a hrabličky

Poslanec Linhart "o potravinovom semafóre hovorí odkedy si sadol do poslaneckých lavíc. Nepáči sa mu, že jeho aktivity v tejto veci vraj kopíruje koaličná kolegyňa. „Teraz sa v bývalej riaditeľke Otravinárov – súčasnej náhradnej poslankyni „zúfalke Halgašovej” prebudili „materské city a nečisté svedomie” a odrazu nám tu ukradla potravinový semafor pre školy a škôlky! Tu je dôkaz, ako zúfalo kopíruje všetko, čo robím ja. Žeby podobnosť „čisto náhodná”?“ rozčuľuje sa na sociálnej sieti Linhart.

Gastroprevádzky krachujú, rokuje sa o znížení DPH. Čo si zase vymyslí diktátor Matovič?
Podľa správ RTVS gastroprevádzkam hrozí krach. Prvá pomoc sa nevzťahuje na pokles tržieb. O znížení DPH rokujú s rezortom financií. Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Súťaž vo fackovaní

„Prebudilo sa v zúfalke SAS „spiacej Jarmile” Halgašovej nečisté svedomie, alebo ide iba o bohapustú krádež témy kvôli mediálnej pozornosti?! Som rád, že si pani poslankyňa osvojila náš projekt Potravinový Semafor 3 pre školy, škôlky.. no akosi si z neho urobila osobnú PR kampaň bez akejkoľvek práce,“ frfle podľa článku na webe ereport.sk  poslanec za Sme rodina.
Ja strelím jednu, ty strelíš jednu

Poslankyňa Halgašová si podľa nami citovaného zdroja "po hlave skákať nenechala. „Ak niekto klame a zavádza, rozhodne to nie som ja. Nie je to po prvýkrát, čo svojich koaličných kolegov napádaš svojimi nenávistnými statusmi, ktorých jediným cieľom je zbierať politické body u svojich voličov. Tento tvoj ďalší agresívny výpad voči mojej osobe, žiaľ, považujem za obyčajnú žiarlivosť, pretože ak sa skutočne a dlhodobo venuješ deťom a ich stravovaniu na školách, ak nemáš zatvorené oči a sleduješ dianie okolo seba, potom musíš vedieť, že si naskočil do už dávno rozbehnutého vlaku.“
A punktum!

„Nebudem sa s tebou hašteriť ako neposlušné deti v škôlke, je to nedôstojné,“ uzavrela podľa portálu ereport.sk poslankyňa Halgašová hádku s poslancom Linhartom s tým, že "mu želá veľa šťastia pri práci".

(Medzititulky red. HD.)

Milan Markovič: Akosi sa s tým nemienim zmieriť...
Prišla mu SMS, že sa má prísť zaočkovať. A vzápätí pokyn, nech si chráni svoje zdravie ... a Milan Markovič netuší, ktorým z týchto pokynov sa má riadiť, tvrdí pre portál 40plus. Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Eka Balašková