Milan Markovič: Akosi sa s tým nemienim zmieriť...
20 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Prišla mu SMS, že sa má prísť zaočkovať. A vzápätí pokyn, nech si chráni svoje zdravie ... a Milan Markovič netuší, ktorým z týchto pokynov sa má riadiť, tvrdí pre portál 40plus.



Doteraz nikdy nemal na pochybnosti dôvod

Od detstva až po dospelosť sme očkovaní proti mnohým neduhom. Od kiahní cez tetanus až po chrípku - nebolo o čom. Dostali ste príbalový leták, pichli vám vakcínu a bolo. Lenže čo toto sérum? Má vraj viac benefitov, ako rizík. Ktoré sú to, tie riziká? Ako sa prejavia? Pýta sa M. Markovič a vzápätí si odpovedá: "Stačí len podpísať, že to ja všetko dobrovoľne…"

DSSky - odkladiská pre nepotrebných
Ale ani o tomto som v podstate nechcela, vráťme sa k rozhovoru na tému inštitútu osobnej asistencie s vyššie zmienenou známou. Zarazila ma jej veta, že síce áno, byť doma, vo svojom prostredí je síce super, ale ak to nejde, tak ani v "ústave"... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Načo ordinácia...?

Pichnú vám to hocikde - na štadióne, na stanici, možno v parku, či kdesi pod bránou. Načo zdravotná karta? Načo ti, milý pacient je nejaký leták, čo obsahuje sérum? Načo? A otázky - ako sa prejavia prípadné nežiadúce účinky, aké vôbec môžu byť? Zbytočne. Nedočkáte sa. A podľa pána profesora Krčméryho sa musíme zmieriť s tým, že "o možných nežiadúcich účinkoch prípravku v úlohe vakcíny sa dozvieme možno až o päť rokov."
Netestovaný, neočkovaný ...

"Patrím sem vôbec ešte?" pýta sa Markovič a konštatuje, že roky nebol chorý a typicky ironicky dodáva, že sa začína cítiť nesvoj. "Nevyčleňujem sa akosi príliš?" pýta sa.

Zdroj: Online magazín 40plus

 

Radačovský a Uhrík sa postavili na obranu Poľska: Chce silnú strednú Európu! (VIDEÁ)
Európsky parlament vypočúval, ba doslova „griloval“ poľského premiéra Mateusza Morawieckeho, pričom v pléne sedela aj predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. Poľského premiéra a našich severných susedov sa však zastali dvaja naši... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik