Neuveriteľné: „Rusi vynašli liek proti koronavírusu, ktorý má 100% účinok,“ tvrdí poslanec Marček
18 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podľa informácií z našich médií sa Rusi topia pri boji s koronavírusom v obrovských problémoch. Nielenže majú málo zaočkovaných ľudí, ale vraj ich denne zomierajú množstvá blížiace sa k tisícke. Napriek tomu sa objavila informácia, že vynašli liek, ktorý má na COVID-19 takmer 100 percentnú účinnosť.


O úžasnom objave ruských vedcov informuje tamojšia televízia Rossia1 a v nej Peter Belyj, predseda predstavenstva farmaceutickej spoločnosti Promomed. O tom, že ruskí vedci objavili liek Iritmiriv, ktorý absolútne poráža koronavírus, informuje v statuse a videu aj bývalý poslanec nášho parlamentu Peter Marček. Ten si želá, aby sme ho od Rusov nakúpili dostatočný počet a liečili ním aj našich ľudí.
Ruská federácia zachráni svet od vírusu. Nebude lacný, ale účinný!

„Priatelia, vážna, ale vďaka Bohu veľmi pozitívna informácia prišla z Ruska. My Slovania, teda momentálne naši bratia Rusi, vynašli liek Iritmiriv, ktorý s absolútnou istotou vylieči Covid19,“ oznamuje Marček v úvode statusu. „V ruskej TV povedali, že v Rusku vymysleli dlho očakávaný liek na Covid 19, ktorý má 100% účinok a v 80% zaberie už aj v najťažších prípadoch, keď sú ľudia napojení na prístrojoch na ARE, do 24 hod. Ruská Federácia opäť zachráni svojich občanov a svet od vírusu, ktorý mnohí vieme, alebo tušíme, ako vznikol v laboratóriách! Nebude lacný, ale účinný! Po testovaní sa ani u jedného pacienta neprejavili nežiadúce účinky!“ prezrádza exposlanec.

&id=100012139860134,

Marček v závere prezrádza jedno svoje želanie. „Aby táto diletantská vláda, na čele s Matovičom a slov. Mengelem, spolu so zloduchom, hlavným hygienikom Mikasom a ďaľšími tzv. virológpmi, nakúpili dostatočný počet týchto ruských vakcín a neškodili naďalej tomuto slovenskému národu, ktorý si napriek výsledkom vo voľbách, takýto osud nezaslúžili,“ píše Marček, ktorý na samý záver dodáva: „Uverili psychopatom, mafiánom, liberálom a proamerickým Kiskovcov!“

Obrovský úspech! Slovenskí vedci vynašli liek na koronavírus, teraz hľadajú investora
Slovenskí vedci majú svetu skutočne čo ponúknuť! Už v apríli 2020 začal vedecký tím spoločnosti AXON Neuroscience pracovať na hľadaní lieku proti COVID-19 a zároveň vyvíjal vakcínu účinnú proti koronavírusu. A dnes sa zdá, že liek, ktorý môže... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková